Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem staroświecka, brawo dla rycerza I piwo by mu się należało...
Czyli że co? Laska może mu dac w pysk a on ma spuścic głowę? Też chciał bym być staroświecki, wtedy byś żadnych praw nie miała
Wiem, że się narażę zwolennikom "przywracania ustawień fabrycznych"
@: w ogóle nie uznaję "dawania w pysk" ponoć cywilizowani ludzie potrafią się dogadać bez użycia pięści... Natomiast bicie kobiet uważam za ordynarne, oznacza bezsilność i brak argumentów...
Wiem, że się narażę zwolennikom "przywracania ustawień fabrycznych"
Nie w tym rzecz tylko w tym, że ona użyła przemocy jako pierwsza gdyby nie to, to też bym był przeciwny.
Tak to jest jak sie wpierdziela między wódkę a zakąskę.
Jak się para pierze to sie nie wpieprza na trzeciego, tym bardziej jak się nie wie o co chodzi tylko końcówkę kłótni widzi czyli rękoczyny. Taki białorycerzyk może sie zdziwić gdy policja przyjedzie a biedna ofiara (kobieta) będzie twierdzić, że to on napadł jej konkubenta jako pierwszy.
kilka sekund nagrania i juz sie wlaczyl bajkopisarz
Chciał przybiałozarycerzykować * ale stracił jedynie alko i szacunek na dzielni, bo w zasadzie chuja zrobił.
*ale wymyśliłem słówko
Kurwa na sylaby składałem to słowo.
Tak to jest jak sie wpierdziela między wódkę a zakąskę.
Jak się para pierze to sie nie wpieprza na trzeciego, tym bardziej jak się nie wie o co chodzi tylko końcówkę kłótni widzi czyli rękoczyny. Taki białorycerzyk może sie zdziwić gdy policja przyjedzie a biedna ofiara (kobieta) będzie twierdzić, że to on napadł jej konkubenta jako pierwszy.
tu masz racje
Pamiętam kortowiada w Olsztynie z 10-15 lat temu mąż liściował swoją żonę, koleżka ze swoim bratem zaczęli go kopać,a jk przyjechały psy to ona go broniła i powiedziała że to oni zaczęli czy tam napadli na szczęście były kamery,takie to właśnie kurwy
To się powinno nazywać Penerowiada,nie takie rzeczy odwalały tam bezmózgie,nachalne Yeti.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów