📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W normalnym kraju dostaliby po kulce
remi1982 napisał/a:
Masz racje. Nie dogadamy sie, bo zbyt ograniczony z Ciebie człowiek.
No mega wyprany. Klasyczny przypadek współczesnego "człowieka", który ustala granicę przyzwoitości. Dla takich kaptur to patologia ale kutasy na czołach w paradach podludzi są cool. Na szczęście czas rozliczenia nadchodzi . Era wodnika czy wilka jak kto woli nie pozostawi ani jednego niegodziwca
co do akcji aż się morda cieszy
Przynajmiej jaj mi nie sciskaja Twoje pedalskie rurki osmiewane w calych internetach. Kurwa mam 40 prawie na karku a it ak uwielbiam bojowki i bluze z kapturem na luzaku a nie jak jakas dziewczynka w woda przybrala spodniach. Ale mi cisnienie podniosl rurkowiec w dupe jebany.
Hajs się musi zgadzać inaczej cała dniówka w pizdu. Chociaż ten co spierdolił pewnie i tak coś przytulił przy okazji.
Jak wchodzę do sklepu czy jakiegokolwiek pomieszczenia to ściągam nakrycie. Patologia chodzi po sklepie w kapturze.
remi1982 napisał/a:
No tak, bo jak jest na dworze chłodniej, to tylko patola nosi czapki i kaptury. Milordzi jak Ty popierdalają w melonikach
Tylko patola nie ściąga kaptura po wejściu do pomieszczenia.
Jak na dworze piździ, to kaptur można zarzucić. Ale jak się wchodzi do pomieszczeń, to kaptur jest już zbędny i można go szybko i łatwo zdjąć. Wobec powyższego część Twojego zdania jest prawdziwa:
"tylko patola nosi czapki i kaptury" w pomieszczeniach
Ja pierdolę, ubiorowa gówno-burza, tego jeszcze (albo dawno) nie było...
Chodzę w kapturze jak jestem na zewnątrz i nigdy w życiu nikogo nie okradłem ani nie napadłem. Ale wmawiajcie sobie, że to dla patoli. I tak pewnie osiągnąłem więcej niż wy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów