18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
fikuswdoniczce 2018-04-21, 19:39
W normalnym kraju dostaliby po kulce
Zgłoś
licho_nie_spi 2018-04-21, 19:48 1
remi1982 napisał/a:

Masz racje. Nie dogadamy sie, bo zbyt ograniczony z Ciebie człowiek.

No mega wyprany. Klasyczny przypadek współczesnego "człowieka", który ustala granicę przyzwoitości. Dla takich kaptur to patologia ale kutasy na czołach w paradach podludzi są cool. Na szczęście czas rozliczenia nadchodzi . Era wodnika czy wilka jak kto woli nie pozostawi ani jednego niegodziwca

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
erpi 2018-04-21, 21:28 1
Hrabia Drapula napisał/a:

wolę niech mnie przewieje jak mam taki pedalski naleśnik na głowie do bojówek założyć

co do akcji aż się morda cieszy

Przynajmiej jaj mi nie sciskaja Twoje pedalskie rurki osmiewane w calych internetach. Kurwa mam 40 prawie na karku a it ak uwielbiam bojowki i bluze z kapturem na luzaku a nie jak jakas dziewczynka w woda przybrala spodniach. Ale mi cisnienie podniosl rurkowiec w dupe jebany.

Zgłoś
lm65 2018-04-21, 21:59
Czarne ścierwa!! Szkoda, że wezwał policję. Mógł go do dołu z wapnem wrzucić i po problemie.
Zgłoś
kaziolord 2018-04-22, 1:13 1
Kurwa gość trzyma złodziejaszka a ta dalej sprzedaje ja pierdole
Zgłoś
Wredny_ciul 2018-04-22, 18:41
kaziolord napisał/a:

Kurwa gość trzyma złodziejaszka a ta dalej sprzedaje ja pierdole

Hajs się musi zgadzać inaczej cała dniówka w pizdu. Chociaż ten co spierdolił pewnie i tak coś przytulił przy okazji.

I've seen enough hentai to know where this is going...
Zgłoś
Perhydrol 2018-04-22, 21:05
remi1982 napisał/a:

No tak, bo jak jest na dworze chłodniej, to tylko patola nosi czapki i kaptury. Milordzi jak Ty popierdalają w melonikach

Jak wchodzę do sklepu czy jakiegokolwiek pomieszczenia to ściągam nakrycie. Patologia chodzi po sklepie w kapturze.
Zgłoś
_InVictus_ 2018-04-22, 21:48
remi1982 napisał/a:

No tak, bo jak jest na dworze chłodniej, to tylko patola nosi czapki i kaptury. Milordzi jak Ty popierdalają w melonikach

Tylko patola nie ściąga kaptura po wejściu do pomieszczenia.

...
Zgłoś
krisker 2018-04-23, 8:35
remi1982 napisał/a:

Jak na dworze piździ, to kaptur można zarzucić. Ale jak się wchodzi do pomieszczeń, to kaptur jest już zbędny i można go szybko i łatwo zdjąć. Wobec powyższego część Twojego zdania jest prawdziwa:

"tylko patola nosi czapki i kaptury" w pomieszczeniach
Zgłoś
eMJay8086 2018-04-23, 10:50
Ja pierdolę, ubiorowa gówno-burza, tego jeszcze (albo dawno) nie było...
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-04-23, 16:25
Chodzę w kapturze jak jestem na zewnątrz i nigdy w życiu nikogo nie okradłem ani nie napadłem. Ale wmawiajcie sobie, że to dla patoli. I tak pewnie osiągnąłem więcej niż wy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów