📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakoś nigdy nie potrafiłem zrozumieć ludzi, których podnieca widok samochodów "palących gumę" a niestety internet jest tym zalewany. Chociaż moja praca jest mocno związana z motoryzacją to nie, no kurwa po prostu tego nie ogarniam.
Nie Ty jeden. Ani to śmieszne, ani to nowe, nic w tym ciekawego. Ale plebs się bawi. To niech się bawi wdychając śmierdzący i trujący dym. Może chodzi o selekcję naturalną, przygłupy szybciej pierdykną na raka? Taki niecny plan.
Wieś tańczy i śpiewa.
banda matołów bez wyobraźni... jak by ta lina pierdolnęła...
.
.
.
.
.
Mógł by być taki piękny materiał na harda!
.
.
.
.
.
Mógł by być taki piękny materiał na harda!
9000 jest na bazie lancii themy/fiata cromy drogie sadole. To 900/9-3 jest zmodyfikowaną vectrą. Chociaż osobiście jeżdżę pierwszą 9-3 i póki co jedyne podobieństwo jakie zauważyłem to wadliwe taśmy od lcd. A do filmiku to szkoda dobrego auta kumpel ma 9000 2.3 bardzo sobie chwali idzie to jak burza. Porównanie ze scorpio to jakiś żart.
Kurwa drą ryje jak Allah Akbar! Allah Akbar!
Wieś się bawi... Nic nie urwało, nikomu nic się nie stało. Nie oglądać.
Saab ma z vectrą dokładnie jedną wspólną część. Czujnik temperatury zewnętrznej. W tych latach saab już należał do gm. Ale jak to szwedzi woleli dopłacać do każdego sprzedanego auta.
Don696 napisał/a:
9000 jest na bazie lancii themy/fiata cromy drogie sadole. To 900/9-3 jest zmodyfikowaną vectrą. Chociaż osobiście jeżdżę pierwszą 9-3 i póki co jedyne podobieństwo jakie zauważyłem to wadliwe taśmy od lcd. A do filmiku to szkoda dobrego auta kumpel ma 9000 2.3 bardzo sobie chwali idzie to jak burza. Porównanie ze scorpio to jakiś żart.
Nie dawno rozstałem się z moją 9-3. Znaczy, prawie. Zachciało mi się bawić w podnoszenie mocy. Zły mechanik i praktycznie kaplica. Znaczy jeździ, ale tragicznie. Kupiłem drugie, może w przyszłym roku zachce mi się skończyć ten projekt. Gdybym nic nie grzebał, do dzisiaj byłbym bardzo zadowolony z tego auta.
Mc6 napisał/a:
Jakoś nigdy nie potrafiłem zrozumieć ludzi, których podnieca widok samochodów "palących gumę" a niestety internet jest tym zalewany. Chociaż moja praca jest mocno związana z motoryzacją to nie, no kurwa po prostu tego nie ogarniam.
Dobrze rozumiem. Wujek jest ginekologiem od 15lat. Od dłuższego czasu mówi, że cipa to cipa.
Pierdolony pedał drze morde jak niedojebana cipa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów