Jak w temacie, nie chce zdradzić wszystkiego, starczy powiedzieć że było bogato
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Słucham Sabatonu 4-5 lat, jest to mój ulubiony zespół i najbardziej mnie wkurwia jak znajduje się banda idiotów co krytykuje zespół dlatego, że zaśpiewał o Polsce. Normalny Polak powinien się z tego cieszyć, ale niee trzeba sobie napisać, że robią to dla kasy i słuchają tego gimbusy. Btw: nie jestem gimbusem, chodzę do podstawówki jak każdy prawdziwy sadol.
chuj z tym, że pod publike itd. To zwyczajnie jest chujowa muzyka
No jest wiele lepszych zespołów w tym gatunku
@Compatriot
Chuj mnie obchodzi o czym śpiewają, jest wiele wspaniałych utworów, z tekstem, ktory nie ma sensu, albo jest zwyczajnie płytki i banalny. Muzyka sabatonu jest kiepska, nudna, zespól nie wnosi absolutnie nic nowego. Znasz jedną piosenke, przejzałeś podręcznik historii z 1gim, to znasz całą ich "twórczośc"
Chuj mnie obchodzi o czym śpiewają, jest wiele wspaniałych utworów, z tekstem, ktory nie ma sensu, albo jest zwyczajnie płytki i banalny. Muzyka sabatonu jest kiepska, nudna, zespól nie wnosi absolutnie nic nowego. Znasz jedną piosenke, przejzałeś podręcznik historii z 1gim, to znasz całą ich "twórczośc"
Sabaton - gejostwo. Nie dlatego, że tekst jest o tym czy o tamtym. To po prostu kicha, której słuchają buraki.
I tyle w temacie.
A tak @Pinketron - to jest bardziej niż pewne, że 99% tego, czego ty słuchasz, nie wnosi nic nowego.
I tyle w temacie.
A tak @Pinketron - to jest bardziej niż pewne, że 99% tego, czego ty słuchasz, nie wnosi nic nowego.
Nie jestem fanem Sabatonu, wręcz ich nie lubię (względy muzyczne ;]), ale jak widzę takie wypociny z tym zjebanym Puchałkiem, to muszę cosik napisać Przypierdalać się, że zespół, który z zasady nagrywa kawałki związane z historią, śpiewa w Polsce o Polsce, w USA o Normandii... Po pierwsze większość waszych kurwa idoli, choćby nie wiem jak niszowi byli, gra dla jebanej kasy. Większość z Was chciałaby móc robić to co lubi i mieć z tego kasę. Po drugie, większość zespołów lubi jakoś zagaić publiczność i ją sobie zjednać, więc co w takich działaniach dziwnego? Jakim trzeba być bezmózgim szczylem dojącym kasę od starych, albo dojebanym starym chujem płaczącym, że ktoś robi co lubi i ma z tego kasę, żeby rysować takie gówno? Powiedz mi dziecko albo zgrzybiały staruchu ;]
queke3arena napisał/a:
Proste.
Obrazek
Chuja wiesz z jakiego powodu o tym śpiewa , może dlatego że w jego oczach jesteśmy narodem który za wszelka cene walczy o swoje , a może dla szmalu . Nie ważne , lepiej żeby obcokrajowcy śpiewali prawde o odwadze polaków niż to co jest napisane w niemieckich książkach a po co to on robi to już jego sprawa . I po drugie pomyśl o tym że przez ten utwór w Niemczech napewno zmiejszyła mu się ilość fanów a bądźmy szczerzy tam by napewno wyciągną wiecej na biletach . A po trzecie golisz dupe
queke3arena napisał/a:
Proste.
Obrazek
Żal mi ciebie człowieku . Jesteś po prostu głupi skoro uważasz że ktoś od tak po prostu nie może podziwiać tego narodu . Polacy nie jednokrotnie w historii wykazali się męstwem i odwagą . Naprawdę uważasz że napisali ten numer 4 lat wcześniej , tylko po to żeby wystąpić z nim pod publiczkę w Polsce ? Albo jesteś tępym kurwa ignorantem albo po prostu najzwyczajniej nienawidzisz kraju w którym żyjesz . I tylko nie pierdol mi tu zaraz że niby jak masz go kochać skoro tu taki syf . Polska to piękny kraj pełen świetnych ludzi , ale właśnie przez takie kurwy jak ty i skurwysynów którzy tym krajem żądzą wygląda tak jak wygląda i ma właśnie taką opinie w świecie .
Czy Sabaton jest dobry, czy nie to indywidualna sprawa odbiorcy i jego gustu. Ja tam ich chętnie słucham nie tylko za teksty ale i dla muzyki bo taka mi odpowiada. A ty, PolaczekBuba masz mocno zrytą banie. Może kiedyś z tego wyrośniesz.
Teksty może i mają piękne, brawa, nie zmienia to jednak faktu, że muzyka Ssabatonu to disco polo w wersji metalowej (tylko trochę więcej chujowych klawiszy). Ale kinderownia i tak będzie się nazywać metalowcami bo słucha byle gówna, gdyż w wiadomościach powiedzieli, że to metal. GIMNAZJUM WALCZ
Tomsonoza napisał/a:
Żal mi ciebie człowieku . Jesteś po prostu głupi skoro uważasz że ktoś od tak po prostu nie może podziwiać tego narodu . Polacy nie jednokrotnie w historii wykazali się męstwem i odwagą . Naprawdę uważasz że napisali ten numer 4 lat wcześniej , tylko po to żeby wystąpić z nim pod publiczkę w Polsce ? Albo jesteś tępym kurwa ignorantem albo po prostu najzwyczajniej nienawidzisz kraju w którym żyjesz . I tylko nie pierdol mi tu zaraz że niby jak masz go kochać skoro tu taki syf . Polska to piękny kraj pełen świetnych ludzi , ale właśnie przez takie kurwy jak ty i skurwysynów którzy tym krajem żądzą wygląda tak jak wygląda i ma właśnie taką opinie w świecie .
Brawo lewacki kucu. Walcz dalej!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów