Kto jest słaby z angielskiego to jego strata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kto jest słaby z angielskiego to jego strata
:| i znów piękny poziom jak na jm.
Dajcie sobie siana kurwa ze smoleńskiem jak was chuj to obchodzi. Dużo jeszcze będę oglądał kretynów, którzy myślą, że są zabawni?
Dajcie sobie siana kurwa ze smoleńskiem jak was chuj to obchodzi. Dużo jeszcze będę oglądał kretynów, którzy myślą, że są zabawni?
Przypierdalacie się. Dobra parodia, można się pośmiać...
Chociaż nie, lepiej kurwa ponarzekać. I dać piwo jakiemuś hejterowi, co wrzucił obrazek z Pulp Fiction i jest cool.
Chociaż nie, lepiej kurwa ponarzekać. I dać piwo jakiemuś hejterowi, co wrzucił obrazek z Pulp Fiction i jest cool.
Szczerze mówiąc to wcale mnie nie cieszy, że jakieś brudasy z zagranicy szydzą z Polski. Wszystko fajnie, ale jakoś młodzież zagubiła swój patriotyzm, nie mówię tu o nacjonalizmie. Nie lubiliśmy kaczora itd, więc nie można powiedzieć że plują nam w twarz. Ale jeśli nawet ktoś plułby nam w dupę to też nie powinniśmy się tym jarać bo to pedalstwo. Pedalskie jest jaranie się właśnie czymś takim. Huj z tym, tragedia tragedią, zwykły szereg błędów, samolot się rozwalił i tyle. Szkoda że zginęli w nim również ludzie którzy byli zasłużeni dla Państwa Polskiego, którym powinniśmy oddać cześć. Ale ideały nic nie znaczą, młodzi mają gdzieś autorytety i wolą jarać się życiem w Londynie....
settogo półgłówku - to nie Sabaton nagrał - to parodia... nagrana przez Polaka.
@smagal
Obrażasz mnie, mówiąc do mnie półgłówku, bo nie rozróżniam skandywaskiego ryczenia od polskiego? A who fuckin cares? Tak czy siak swoje obelgi zatrzymaj sobie dla siebie, jeśli nie wytrzymujesz stresu związanego z maturami
No i jeśli zrobił to Polak, to gratuluje mu zrobienia z siebie błazna, bo szydząc z godła wyszedł na totalnego ignoranta, któremu podpowiada TVN i polityka jest jego jedynym życiem. Esz kierwa...
Obrażasz mnie, mówiąc do mnie półgłówku, bo nie rozróżniam skandywaskiego ryczenia od polskiego? A who fuckin cares? Tak czy siak swoje obelgi zatrzymaj sobie dla siebie, jeśli nie wytrzymujesz stresu związanego z maturami
No i jeśli zrobił to Polak, to gratuluje mu zrobienia z siebie błazna, bo szydząc z godła wyszedł na totalnego ignoranta, któremu podpowiada TVN i polityka jest jego jedynym życiem. Esz kierwa...
@BiałyRanger za to, że tu to wrzuciłeś powinna być wpierdol, a druga dal tego co to nagrał bo to jest obraza zaspołu, który z szacunkeim śpiewał i nadal śpiewa o Polskim bohaterstwie w czasie II Wojny Światowej. Obraza dla Polski. Ja pierdole i to idzie w świat, by to huj strzelił...
Kurwa ilu jeszcze debili napisze, że to sabaton nagrał tę piosenkę...
@ settogo
śpiewają tylko po angielsku to po 1. - skoro dla ciebie angielski to skandynawskie ryczenie po pozdrawiam.
po 2. stres związany z maturami? dobre
śpiewają tylko po angielsku to po 1. - skoro dla ciebie angielski to skandynawskie ryczenie po pozdrawiam.
po 2. stres związany z maturami? dobre
longlong7 napisał/a:
co to jest ten smoleńsk?
Taka kanapka
Tak ps, czy tu nikt już kurwa nie słucha Sabatonu? żeby nawet nie wiedzieć jaki głos ma Joakim(Wokalista)...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów