18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sadam pokazuje swojego ptaszka
TomdeX • 2013-07-04, 11:31
Sadam postanowił przechadzać się po mieście i pokazywać dziewczynom swojego ptaszka. Reakcje dziewczyn poniżej...

Życie jest sadistic.
Zgłoś
yeloneck 2013-07-05, 2:04
Mr.Hardistic napisał/a:

Kurwełe, następny "gwiazdor" z Youtube.

Że co?
Zgłoś
skrimek 2013-07-05, 2:34
Kurwa niech egzotyczny ptaszek wymyśli coś bardziej kreatywnego
Zgłoś
fixi2000 2013-07-05, 2:37
Wrocław przeprasza
Zgłoś
Pawelmix1 2013-07-05, 3:01
02:00 gdzie są takie przesympatyczne dziewczyny?!
Zgłoś
albert124 2013-07-05, 7:44
Nosic kure zamknieta w plecaku w goracy dzien, jaki debil
Zgłoś
nationals 2013-07-05, 8:26
Gimby zamiast mu wyjebać, to stoją ucieszeni.
Zgłoś
filipczax_ck 2013-07-05, 8:54 1
bez kitu nie wiem o co wam wszystkim chodzi ?! chłopak znalazł sposób na siebie i robi coś ciekawego... jedziecie po nim bez opamiętania ,przy czym sami nic nie zrobiliście !! Jak dla mnie jest mega zabawny w tych filmikach ....

...Żartowałem jest niedopie*****nym zje*em i w ogóle mnie to nie śmieszy. Mam nadzieje ,że nawinie się na jakiegoś prawego prostego
Zgłoś
kub45 2013-07-05, 10:40
Ja tam lubię oglądać takie filmiki, nawet jeśli są zerżnięte
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-07-05, 11:13
Niektóre kurwy już by chciały pójść z zagranicznym gdzieś w kąt, żeby dać się wyjebać... Kurwy jedne.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Kamaclan 2013-07-05, 13:23
ale bym mu wyjebał bułe XDDD

rozdzielam swom dłoniom konflikty internetów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów