📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Aaaa bo go powiesili i ostatnie "zdjęcie" czaicie? "zdjęcie" a nie fotografia, o kurwa jakie śmieszne hahahaha o kurwa....
@Lordzik92: Nie wiem, czy nie wyjdzie na to samo, ale ja gdzieś czytałem, że ropę chciał sprzedawać równierza za inne waluty, co osłabiłoby dolara
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
SexBone napisał/a:
Co ma tutaj wiedza do jakości żartu? Słaby wjazd.
To, żeby zrozumieć żart trzeba mieć wiedzę jak zginął Saddam.
Techron napisał/a:
@Lordzik92: Nie wiem, czy nie wyjdzie na to samo, ale ja gdzieś czytałem, że ropę chciał sprzedawać równierza za inne waluty, co osłabiłoby dolara
Tak, miedzyinnymi wlasnie o to chodzilo, ale takze o to by Irak pozyczyl od ameryki znaczna sumke pieniedzy na rozwoj kraju, pod warunkiem ze inwestycje zostana wykonane przez amerykanskie korporacje. Jak wiadomo byla to takze pozyczka niedosplacenia, ktora zmieniala nizalezny kraj w lennika USA i jej korporacji. Saddam sie nie zgodzil to go sprzatneli, zreszta nie tylko niego, bo podobna sytuacje byla niedawno w Libii, a wczesniej w kilku krajach ameryki poludniowej. Nie wspominajac juz o Polsce, ktora przyjela takie same warunki, biorac pozyczki od UE...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów