- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ci z samsunga też pewnie wchodzą na sadola
arkadoss napisał/a:
@up
no tak mam
ps. twoja matka kazała Ci przekazać że się spóźni bo wyszła ode mnie o 19
22 lata i jeździ po rodzinie -,-. Zmień tą datę na bardziej realną, jesteś rażąco głupi, pewnie ledwo w 2 klasie gimnazjum jesteś czy innego burdelu, że takie teksty prawisz.
Info: jebie mnie co se tam pierdolicie, bo daje se kurwa rękę uciąć że w twarz byście tego nikomu nie powiedzieli bo nie macie jaj. Na pewno nosicie okulary albo bluzy z Burtona i przy kolegach opowiadacie dowcipy z sadistica i uważają was za fajnych co tak na prawdę jest błędem. Przez takich jak Wy na sadisticu można znaleźć filmy jak ktoś śpiewa chujową piosenkę albo robi coś niezwykłego co - o jezu - nie jest sadystyczne nawet dla starych bab. Więc zamknij kurwo mordę mówiąc że chodzę do gimnazjum (mam 22 lata i pracuję) i obrażając się że komuś własnie zgwałciłem starą. Bo to własnie TY nie pasujesz do tego portalu.
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
No kurwa myślałem że na końcu go ładnie zmieli
arkadoss napisał/a:
Info: jebie mnie co se tam pierdolicie, bo daje se kurwa rękę uciąć że w twarz byście tego nikomu nie powiedzieli bo nie macie jaj. Na pewno nosicie okulary albo bluzy z Burtona i przy kolegach opowiadacie dowcipy z sadistica i uważają was za fajnych co tak na prawdę jest błędem. Przez takich jak Wy na sadisticu można znaleźć filmy jak ktoś śpiewa chujową piosenkę albo robi coś niezwykłego co - o jezu - nie jest sadystyczne nawet dla starych bab. Więc zamknij kurwo mordę mówiąc że chodzę do gimnazjum (mam 22 lata i pracuję) i obrażając się że komuś własnie zgwałciłem starą. Bo to własnie TY nie pasujesz do tego portalu.
dawaj, więcej wyżyj się jeszcze na forum i uwolnij wszystkie negatywne emocje, a potem idź do psychologa albo zamknij się w szczelnym pomieszczeniu bo jesteś zdrowo Pierdolnięty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów