📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
guliusz napisał/a:
Tylko tak gadasz , ale juk już zwieracze będą słabo trzymać za parę lat , to przypomni ci sie bitloszczochu ta wspaniała porada .
Przyszłości nie przewidze. Ale nie za bardzo widzę się w butloszczochu ( to określenie dla tira tak?)
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
Nie jeździłem nigdy na TIRach ale znam opowieści parkingowe 😀
Tak czy inaczej dziękujemy garść bezcennych informacji. Muszę zapytać znajomego , on robi za butloszczocha i w dodatku jeździ DAF- em🤣
Nie ma to jak dobry kumpel. Spadłeś na plecy z dwóch i pół metra, prawdopodobnie za jego namową, połamałeś kręgosłup, a on zamiast pomóc śmieje się i cieszy, że mógł to nagrać. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji, nie polecam takich "ziomków".
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
Rozkłada się reklamówkę na siedzenie, włącza tempomat, lewa noga na podłokietnik drzwi i wali się. Podobno w DAFach najwygodniejszy manewr.
Niebywałe, i opowiadali Ci to tak na poważnie, bo to jest tak zjebane że aż niedowierzam przecież srasz max 3 razy na dobę i trwa to max 10min to po co się tak poniżac i jeszcze smrodzić w szoferce. Nie sądzę żeby to były aż takie wstrętne bydlaki
Jak na moje oko to wychodził ze strychu na dach
Powiem wam siusiaczki, że kto nie miał takich przygód po pijaku to nie zasługuje na picie ze mną.
Takie historie są epickie - o czym wy gadacie przy kielichu? o grzebaniu palcem w swojej dupie? o bitkurwacośtamkoinach? haaatfu/
Takie historie są epickie - o czym wy gadacie przy kielichu? o grzebaniu palcem w swojej dupie? o bitkurwacośtamkoinach? haaatfu/
Megatrans666 napisał/a:
Kupę robi się do butli, jak tirowcy.
Ja w swojej piwnicy sram do słoika, do butelki to za dużo upychania łyżką.
DonKutassinio napisał/a:
Powiem wam siusiaczki, że kto nie miał takich przygód po pijaku to nie zasługuje na picie ze mną.
Samiec alfa się znalazł co uznaje melanż bez obitej mordy za słaby. Zazdroszczę męstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów