Zderzenie S-klassa z Fiatem Punto.
Zderzenie S-klassa z Fiatem Punto.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstępnie wiemy, że kierowca mercedesa stracił panowanie nad pojazdem, zjechał na drugi pas i tam uderzył czołowo w fiata punto- informowała Ewelina Wrzesień, oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Ostrowcu Świętokrzyskim.
„Echo Dnia” ustaliło, że fiatem punto podróżowała rodzina, która prawdopodobnie wracała z imprezy weselnej. W zdarzeniu zginął 73-letni mężczyzna (1), 44-letni mężczyzna (2), 38-lenia kobieta (3) oraz 20-latek (4) i 19-latka (5).
Z fiata punto do szpitala pojechał 15-letni chłopiec (6). Z obrażeniami do szpitala pojechał także kierujący mercedesem – 39-letni mężczyzna.
Kolejny upośledzony umysłowo.....
Gdzie w TYM!!!! tekście jest informacja o tym czym podróżowały osoby które zginęły????
Postarałem się pokolorować abys ogarnął.
VeIture napisał/a:Postarałem się pokolorować abys ogarnął.
Debil... No kurwa debil....
"W zdarzeniu zginął 73-letni mężczyzna (1), 44-letni mężczyzna (2), 38-lenia kobieta (3) oraz 20-latek (4) i 19-latka (5)." - W zdarzeniu kurwa a nie w Punto
Gdzie tu kurwa matole masz podaną markę samochodu??
Jedyna informacja to że Punto podróżowała rodzina, oraz przeżyły po jednej osobie z Punto oraz Mercedesa. Nic kurwa więcej....
No ja pierdole... Co za głąby......
, ale mi zrobiłeś dzień. Przestań się pogrążać, panie yntelygencie...
Pogrążać ? Tym że jesteś idiotą, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Chyba żartujesz...
Ciekawe kogo...
Widzę że ty i Vetlure tak samo umiecie czytać więc wyjaśnię.
1. Cytat był z tego co napisał Velture a nie ty,
2. Z tekstu wiadomości nie wynika czym jechały osoby, które zginęły w wypadku.
3. Jak widać nawet na kurweskim kacu mam IQ większe niż ty i Velture razem wzięci...
No kurwa debil
W fiacie, jak informują policjanci znajdowało się sześć osób. Niestety pięć z nich zginęło na miejscu. Trwa wyjaśnianie okoliczności zdarzenia – dodała Ewelina Wrzesień z ostrowieckiej policji
No kurwa debil
W fiacie, jak informują policjanci znajdowało się sześć osób. Niestety pięć z nich zginęło na miejscu. Trwa wyjaśnianie okoliczności zdarzenia – dodała Ewelina Wrzesień z ostrowieckiej policji
Ale tego nie było w tekście, do którego odniósł się Pan_Cernik. Co z wami, kurwa, nie tak?!
10 mniej...
Czytaj ze zrozumieniem 5 a nie 10
nie pięć w każdym aucie tylko 5 w jednym aucie !!!
Debil... No kurwa debil....
"W zdarzeniu zginął 73-letni mężczyzna (1), 44-letni mężczyzna (2), 38-lenia kobieta (3) oraz 20-latek (4) i 19-latka (5)." - W zdarzeniu kurwa a nie w Punto
Gdzie tu kurwa matole masz podaną markę samochodu??
Jedyna informacja to że Punto podróżowała rodzina, oraz przeżyły po jednej osobie z Punto oraz Mercedesa. Nic kurwa więcej....
No ja pierdole... Co za głąby......
Już zamknij mordę. Punto to model Fiata, Fiatem jechało 6 osób, a 5 zginęło. Czego nie rozumiesz?
No kurwa debil
Kurwaaaa , ludzie miejcie do siebie trochę szacunku a nie się spinacie o takie gówno
Kolejny upośledzony umysłowo.....
Gdzie w TYM!!!! tekście jest informacja o tym czym podróżowały osoby które zginęły????
Weź zamknij pizdę już kurwa..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów