5 osób poniosło śmierć na miejscu w wypadku z dzisiejszego poranka w Boksycce k. Ostrowca Świętokrzyskiego.
Zderzenie S-klassa z Fiatem Punto.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez chwilę myślałem, że to ktoś znajomy. Trudno...
Co to k🤬a jest "Boksycce"? Pewnie to samo co "S-klassa"
mercedesem pan zapier.alał ponoć z promilami, naoczny świadek zeznał że ledwo na nogach stał i było czuć gazolinę
t................0
2023-05-28, 20:42
fuse_beyond napisał/a:
Co to k🤬a jest "Boksycce"?
Boksycka - Wieś w Polsce
Nie ma za co
Pan cernik- on nie panimaju , pewnie upainiec
Już liczycie DELTĘ czy jeszcze dodawanko
szczecin123 napisał/a:
mercedesem pan zapier.alał ponoć z promilami, naoczny świadek zeznał że ledwo na nogach stał i było czuć gazolinę
No właśnie nic nie jest powiedziane na ten temat a wszyscy się spuszczają na gościa z mietka.
Egzekucja :] . Życie na ziemi jest bardzo krótkie. tylko debile nie dostrzegają siły która uformowała przemierzanie przestrzeni w czasie. Śmierć i samobójstwo to żaden sposób na wieczny odpoczynek.
Żulek jechał s klasa
.
Wine ponosi ten który wydaje wyrok
Współczuję wam...
Polaczki to powinny na piechote chodzić bo taka technologia jak auta jest nie do ogarnięcia dla nich .
Zabił 5 osób. Jak to w Polce grozi mu 25 lat ale sąd uzna ze 50 zł grzywny tez załatwia sprawę.
PutinToSmiec napisał/a:
Polaczki to powinny na piechote chodzić bo taka technologia jak auta jest nie do ogarnięcia dla nich .
Za "Polaczków" należy się porządne obicie mordy, buraku. Typowe teksty ruskich - Polaczki. Życzę podobnego wypadku i obyś był w aucie o podobnym poziomie bezpieczeństwa jak ten Fiat.
Obstawiam, że to nie Punto zap🤬lało...
Frajer z merca był po pijaku i narkotykach, grozi mu "aż" 12 lat.
I tu mamy przyklad z zycia wziety ze na poprawinach trzeba zostawac