18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Sadolka
cisse09 • 2013-02-07, 18:40
Od pewnego czasu zacząłem pokazywać dziewczynie Sadola - głównie faile, ale przeglądamy wszystko i powoli wkręca się w klimat.
Dzisiaj po powrocie z roboty wpadłem po drodze do dziewczyny i sprzedaje mi najnowszy news. Koleżanka umówiła się na spotkanie z chłopakiem poznanym przez neta. Moja pyta:
-Ty, a widziałaś go w ogóle na zdjęciach?
-Noo tak jakby.
-Tak jakby, czyli co?
-Noo widziałam zdjęcie, ale bez twarzy.
Zaczęliśmy się śmiać, a ona komentuje: no, pewnie brzydki albo rudy

Jestem dumny
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
MaciatY 2013-02-09, 23:33
zacząłem pokazywać dziewczynie Sadola.... samo w sobie jest śmieszne
Zgłoś
diablo 2013-02-09, 23:36
Wzruszająca historia
Zgłoś
gevaroght 2013-02-09, 23:42 5
Wszyscy:

jyhb, Entheus, fifkusz, DeSalvo, Rafie30, Paprysbrd, MrKakao222, b0r0w4, soltysoo, poczam, pep96729, czechy1234, emka1990, kiniu2, danilefb, 3m, koliberk, MajkelLG, jacekmatys, Sajo4, n1troo, aod244, fokus93, chudziutki, Brackibrat, PikU*, Keeze, Provid3r, ~w300i, PS4ever, nerwowy, Heze86, Stec_91, kucma19, dzagalol, SiaraSiarzewski, kikutnik666, Jesko, maciekawski, Soulbringer, bob26, nieznajomaXXL, Truckerek, WujekSamoZloP, krycha123, porannakawa, Crules, anymorez, DonGotti, dawidek12345, Nemir, Boltek, korinogaro, adam m., onx

Co wy, popierdoleni jesteście? Za co, kurwa, wy te browary stawiacie? Po znajomości? Na lekcji was poprosił? Kogo kurwa normalnego interesuje taka historia?

A tu od miesiąca gdzieś pojawia się ciągle takie gówno na głównej. No kurwa. Proszę.
Zgłoś
maxus621 2013-02-09, 23:56 1
Kolejny post z serii "Ale z mojej dziewczyny / chłopaka prawdziwy sadol". Wiem, wiem mogłem po prostu scrollować dalej ale tego jest już za dużo.
Zgłoś
makarro 2013-02-10, 1:10
boki zrywać..
Zgłoś
cisse09 2013-02-10, 1:13
To, kurwa, nie dawać piw i przewijać dalej. Ale widać trzeba nastukać 100 komentarzy, że chujowe i wypierdalać z takim gównem.
Zgłoś
Anake 2013-02-10, 1:51
OMG ale wy to musicie byc spoko!
Zgłoś
kamil66 2013-02-10, 2:22
Ja też wrzucę

Taki komentarz z dziurą pośrodku
Zgłoś
preziszaran 2013-02-10, 2:55
ja pierdole... nakręć filmik z tej fantastycznej sytuacji

xxxxx
Zgłoś
efem 2013-02-10, 6:39 4
Myślałem, że wracasz z pracy, a ona leży z oderwaną nogą, przy martwym płodzie, taplając sie w gównie i waliła sobie konia....
Zgłoś
C................n 2013-02-10, 10:43
Kupa śmiechu... albo nie... gówno jakich mało
Zgłoś
RikiTaki 2013-02-10, 13:15
Ja pier****, rzeczywiście śmieszne...pokaż jej harda to w ogóle się rozkręci i zacznie przy tobie puszczać bąki...

Hardcore w duszy, w bani Meksyk.
Zgłoś
Bezem 2013-02-10, 14:02
A moja dziewczyna(ta prawa) sama mi przełącza strony na sadolu, a nawet na harda kliknie okazyjnie.
Zgłoś
mmmarcin 2013-02-10, 19:18
cisse09 napisał/a:

dziewczynie

albo ma kutasa, albo fake
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów