📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra koszulka, cycki fajne, masz bro.
Dziewczynie to jednak latwo zablysnac w internecie,pokaze cycki i tyle komplementow przez cale zycie nie uslyszy
Ale i tak piwo leci
Ale i tak piwo leci
Mam nadzieję, że te Wasze teksty o cyckach to tak dla zgrywy, bo inaczej oznaczałoby to, że na sadolu jest banda napalonych prawiczków i nic więcej. Kto trochę za cyca złapał, poruchał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
PS: Biuścik poprawny.
@down
Ale "śmieszna" i "cięta" riposta. Czekam na pojazd po moich "starych". Wiek: 25 lat - nasuwa się jeden komentarz na Twoim poziomie - ja pierdole.
PS: Biuścik poprawny.
@down
Ale "śmieszna" i "cięta" riposta. Czekam na pojazd po moich "starych". Wiek: 25 lat - nasuwa się jeden komentarz na Twoim poziomie - ja pierdole.
betclic123456 napisał/a:
Kto trochę za cyca złapał, poruchał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
Za parę lat dowiesz się jak bardzo się mylisz. A komentować zdjęcia nie zamierzam i nie polecam, bo to może podchodzić pod pedofilię.
Pokaż twarz
Może na pw jakieś cycuszki?
Cytat:
Mam nadzieję, że te Wasze teksty o cyckach to tak dla zgrywy, bo inaczej oznaczałoby to, że na sadolu jest banda napalonych prawiczków i nic więcej. Kto trochę za cyca złapał, por*chał, polizał ten takich bzdur pisał nie będzie.
o-o-o, przyszedł wielki muczaczo-rucharejro i otworzył wszyskim oczy.
Pewnie wycięta scena, do dalszego filmu z tym kolesiem po lewej...
no i przez jedna fotke połowa sadoli ma zajęte rece, a przynajmniej jedna. tyle spuszczania sie nad jedna fotka dawno nie widziałem.
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
ps
sory ze pisze bez wielkich liter i bez polskich znakow ale mam zajeta jedna reke
Blade te cycki, ale dobrze, że twarz wyciąłeś....
Mam dejavu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów