📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiecie co, napiszę wam jedno: jak was Halman kłuje w ząbki, zawsze możecie rozmasować gówno flodziarza na ryju i udawać że to taka fajna maseczka na cerę...
Halman jest:
Halmanowy
Halamanowy
Helamnowy
Helmonowy
Halowowy
Zjebany.
Co daje nam:
Halmanowy,halamanowy,helamnowy,helmonowy,halowowyebany zjeb.
Halmanowy
Halamanowy
Helamnowy
Helmonowy
Halowowy
Zjebany.
Co daje nam:
Jazda z kur
wiem flodziarzem,ave halman
Ale zes sie popisal ja pierdole to sie nazywa wjebac se samemu gwozdzia,chuj w dupsko i na cwelownie
wiem flodziarzem,ave halman
Krytyix napisał/a:
Halman jest:
Halmanowy
Halamanowy
Helamnowy
Helmonowy
Halowowy
Zjebany.
Co daje nam:
Ale zes sie popisal ja pierdole to sie nazywa wjebac se samemu gwozdzia,chuj w dupsko i na cwelownie
i mleczaków się pozbył
@Halman
Odnoszę wrażenie, że ostatnio rzadko wychodzisz z piwnicy i zaczynasz mylić wymiar rzeczywisty z internetowym i zaczynasz myśleć że jesteś na sadolu jakimś bohterem, celebrytka, gwiazda czy czymś w tym rodzaju.
Wydaje ci się że jesteś otoczony jakimś kultem?
Jesteś po prostu piwniaczkiem który spędza życie w necie i wkleja na sadola w chuj filmików.
Może pora zrobić rachunek sumienia i zastanowić się nad swoim życiem?
Że niby on ci zazdrości tej wyimaginowanej sławy?
I jeszcze ten totalnie mroczny awatar. Ja jebie.
Odnoszę wrażenie, że ostatnio rzadko wychodzisz z piwnicy i zaczynasz mylić wymiar rzeczywisty z internetowym i zaczynasz myśleć że jesteś na sadolu jakimś bohterem, celebrytka, gwiazda czy czymś w tym rodzaju.
Wydaje ci się że jesteś otoczony jakimś kultem?
Jesteś po prostu piwniaczkiem który spędza życie w necie i wkleja na sadola w chuj filmików.
Może pora zrobić rachunek sumienia i zastanowić się nad swoim życiem?
Halman napisał/a:
i tak właśnie drogie dzieci wygląda podręcznikowy przykład piekącej dupy...
Że niby on ci zazdrości tej wyimaginowanej sławy?
I jeszcze ten totalnie mroczny awatar. Ja jebie.
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Opierdol sobie sam jeszcze laskę.
On jeszcze sobie dupę sam wyliżę, podręcznikowo i zbierze za to najwięcej piw.
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Opierdol sobie sam jeszcze laskę.
On jeszcze sobie dupę sam wyliżę, podręcznikowo i zbierze za to najwięcej piw.
Halman napisał/a:
wiesz gdzie ja mam twój wykład? tam gdzie ty masz swój honor. W piżdzie
jesteś typowym flodziarzem z mułem w mózgu
I jeszcze ma pizdę
Halman napisał/a:
i tak właśnie drogie dzieci wygląda podręcznikowy przykład piekącej dupy...
Hahahahahahahahaha z powodu wirtualnych piw na protalu z pseudoczarnym humorem? Hhahahahaahah ale masz priorytety w życiu przegrywie, jesteś bardziej żałosny niz myślałem, idź popykac jakie foty czy coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów