📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego tam jest klocek z flaga ciapatkow z Islamabadu?
PodstempnyWonsz napisał/a:
Dlaczego tam jest klocek z flaga ciapatkow z Islamabadu?
jaka flaga ciaptków ?! To jest oko - zapewne część z innej układanki.
RuthleslyMadman 92 to waga, 85c wiadomo co,
Ania92_85C lepiej pokaz cycki
Ania92_85C lepiej pokaz cycki
RuthleslyMadman moja droga.. nie oceniaj książki po okładce.
Nathaniel_Demerest Gdyby nie Ty i twoje mądrości to nie wiedziałabym, dlaczego zrobiła mi awanturę. Zlituj się.
Nathaniel_Demerest Gdyby nie Ty i twoje mądrości to nie wiedziałabym, dlaczego zrobiła mi awanturę. Zlituj się.
Dziecku nie powinno się dawać wiecznie wygrywać, bo wyrośnie na jakąś bananową młodzież i przy byle gorszej ocenie będzie się chciało wieszać :/
Przy dziecku tez tak klniesz? Brzydze sie kobietami szczegolnie matkami, ktore klna i jaraja szlugi. Ogolnie brzydze sie patologia!!!
parę osób tu nie ma poczucia humoru. Ja pierdolę, co wy kurwa robicie na sadisticu
@Ania92_85C
kurwa, pewnie ostatni hajs wydajesz na wódke i kosmetyki, dziecku kupujesz najtansze michałki i zbierasz mirabelki koło trzepaka, to chociaż daj mu wygrać w głupią grę.z dzieckiem jak z psem, dasz patyka, a sie cieszy.
kurwa, pewnie ostatni hajs wydajesz na wódke i kosmetyki, dziecku kupujesz najtansze michałki i zbierasz mirabelki koło trzepaka, to chociaż daj mu wygrać w głupią grę.z dzieckiem jak z psem, dasz patyka, a sie cieszy.
Up Ania92_85C
Chyba ponosi cię trochę sadolowy klimat. To TWOJE dziecko i jeśli już się o nim wypowiadasz, rób to z szacunkiem, bo w przeciwnym wypadku sama sobie odbierasz godność.
Chyba ponosi cię trochę sadolowy klimat. To TWOJE dziecko i jeśli już się o nim wypowiadasz, rób to z szacunkiem, bo w przeciwnym wypadku sama sobie odbierasz godność.
@2up
To już wolę psa.
To już wolę psa.
Cytat:
Zaloz lepiej bloga i tam sie dziel swoimi doswiadczeniami.
Spinka i bol dupy na sadolu osiagaje rozmiary krytyczne.
Dodam, ze tez jestem ojcem i nie widze w poscie kolezanki nic skandalicznego. Dzieci naprawde potrafia byc jebniete.
stalowyszczur napisał/a:
Dodam, ze tez jestem ojcem i nie widze w poscie kolezanki nic skandalicznego. Dzieci naprawde potrafia byc jebniete.
Ania92_85C napisał/a:
Dzieci czasem potrafią być jebnięte. Ostatnio wchodzę z zakupami po schodach ba 2 piętro kamienicy, córka za mną. Nagle slyszę wrzask i jęki jakby ją oddzierano ze skróry. Powód? ja WYGRAŁAM we wchodzeniu na schody a ona przegrała.. chuj wie o co jej chodziło :|
Siema Matko Madzi, fajnie że macie w więzieniu internet :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów