📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze w czyste intencje psa umiem uwierzyć... Ale ten kot wygląda jakby przed zjedzeniem kurczaczków powstrzymywała go tylko obecność psa...
to takie sadystyczne! sł itaśne zwierzaki pokazywać sadystom z uśmiechem na ustach "make love not war"
Ja się pytam administratorów - co to robi na sadisticu, co to ma wspólnego z sadyzmem, albo chociaż z czarnym humorem??
pigmey napisał/a:
co to ma wspólnego z sadyzmem, albo chociaż z czarnym humorem??
To samo co Twoje posty, misiu pysiu.
A ja czekałem na pierdolone nietoperze !
Pchlarz i sierśćuch grają w chuja na potrzeby filmu, potem i tak wpierdolą te pisklęta.
HOPzJAJEM, dawno mnie tak nic nie rozbawiło!
BTW: Grzecznie proszę mi nie przeklinać w moim temacie. Kochani userzy :*
BTW: Grzecznie proszę mi nie przeklinać w moim temacie. Kochani userzy :*
takie małe nawizanie do tych kurczaczków i kogoś postu na temat dobrego świata
Koty są zajebiste.
Przez wasze słitt filmiki muszę oglądnąć co najmniej 5 razy zgniatanego królika, a potem popierdolony mix i może świat wróci do normy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów