📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kurwa wszyscy nagle się jarają filmikiem na którym jeden nieudolnie parkuje a drugi sobie czeka. Ot zwykła sytuacja drogowa. I chuj niech czeka bo nigdzie mu się nie śpieszy. No co innego gdyby Mieciu w karetce włączył sygnały dźwiękowe o zmiennej tonacji razem ze świetlnymi, wtedy byłoby "śmierć frajerom" w żółtym Oplu!
Co w tym sadystycznego, bo chyba nie rozumiem przesłania? Gdzie są flaki? ;D
Wmawiają, że karetka jedzie to trzeba robić nie wiadomo co. Tak na prawdę, na skrzyżowaniu pojazd uprzywilejowany ma takie prawa jak pojazd cywilny, jeżeli wjedzie na skrzyżowanie wymuszając pierwszeństwo i będzie uczestnikiem wypadku, to to jego wina. No i Perel dobrze gada, w tej sytuacji nie jest to pojazd uprzywilejowany, więc chuja może.
Piękne komentarze cipek bez prawa jazdy. Co wy kurwa chcecie od gościa w oplu? Jak dla mnie, gość chciał zjechać karetce z drogi tylko się zestresował, gdy jej kierowcy nie chciało się przecisnąć, bo miejsce miał.
Co do tego, że cała Polska narzeka na warszawiaków.
@Gary Muwaut, skąd Ty to wziąłeś? Jest tak, że większość Polski to pizdy za kółkiem, a kierowcy z dużych miast dają sobie radę.
@Gary Muwaut, skąd Ty to wziąłeś? Jest tak, że większość Polski to pizdy za kółkiem, a kierowcy z dużych miast dają sobie radę.
exculibrus napisał/a:
Jesteś z Warszawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów