18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Sadystyczna jazda próbna
HEILicopter • 2012-06-13, 0:25
Nagrywane kalkulatorem, ale ciagle fajne

Szkoda, ze dzisiejsze auta tyle nie potrafia przyjac
PS. Dziwna bomba, dzwiek sie przestawil
Zgłoś
vajron 2012-06-13, 22:05
MrHT napisał/a:

Pisałem o zachodzie Europy.

Wiesz co się zmieniło? To że po 20 latach rząd polski wyprzedał wszystkie państwowe instytucje mogące generować PKB.
W tej chwili nawet TP SA jest już w orange.
Likwidują polskie przedsiębiorstwa ponieważ banki polskie nie są w stanie dać im pożyczki. Biorą od zagranicznych które dopierdalają im wysoki procent. I bankrutują.
W ich miejsce wchodzi firma z niemiec. Dostają śmiesznie niski procent na kredyt. Rozwija się i generuje PKB dla niemiec na terenie polski!!!!

Możesz się odnieść do zarobków (najniższych w niemczech a w polsce) a relacja litr ropy?

Chyba nie chcesz mi powiedzieć ze niemiec co pierdzi w stołek na kasie w Lidlu różni się specjalnie od polaka pierdzącego w stołek na kasie w Lidlu? Może jest bardziej ambitny? Co?

Dobra masz rację, cofam swój wpis, na bani do domu przyszedłem i miałem wkurwa.
Zgłoś
vass 2012-06-14, 0:39
MrHT napisał/a:

@pilaf666
Skończ, kurwa pierdolić.
1. Ludzie z wykształceniem jebią za marne grosze w Polsce.
2. Pracownik produkcyjny na zachodzie zarabia 4 razy więcej. Policz ile można kupić za najniższą krajową w niemczech litrów ropy a ile w polsce. Widać różnice prawda?
3. Człowiek na zachodzie który ma dobry fach w rekach zarabia więcej niż wykształciuch.

A więc nie pierdol!

Lepiej weź się do uczciwej pracy, zamiast pierdolić bzdury.
Ludzie z wykształceniem fachowcy zarabiają dobrze w Polsce
Pracownik np. Niemczech zarabia 2 tyś euro na rękę średnio więc nie 4x więcej i dolicz do tego, że wydaje 700 na opłaty.
Żaden fizol na zachodzie nie zarabia więcej niż inżynier, lekarz czy nauczyciel.
Zgłoś
xon123x 2012-06-14, 1:47
Ja Golfem III dachowałem zeszłych wakacji w sierpniu i dach w stanie nienaruszonym przy braniu zakrętu 90 stopni przy prędkości 90 km/h.
Zgłoś
PanHT 2012-06-14, 18:16
@vass

Może co do fachowca to trochę przesadziłem. Ale np. lakiernik czy dekarz zarabia więcej niż np. taki informatyk w firmie, może gorzej niż lekarz...
Mówisz, że w pracownik w niemczech zarabia 2000 euro. W polsce niech zarobi nawet 2500zł (to już jest bardzo dobrzy wynik bo średnio fizol to zarabia 1500-1700zł)

Prosto matematyka:

Niemiec

2000euro/1.41 (litr ropy) e-petrol.pl/index.php/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa
to wychodzi ok 1420litrów ropy.

Polak

2500zł/5.71 (litr ropy) e-petrol.pl/index.php/notowania/rynek-krajowy/ceny-stacje-paliw

ok 440llitrów ropy

Polak fizol

1700zł/5.71 (litr ropy)

ok 300litrów ropy.

Więc statystyczny niemiec jest co najmniej 3 razy bogatszy.

A ponoć dwie wojny przegrali.

Ze swojej strony już kończę offtopic. Bo temat o czym innym. Pozdro!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów