takich sadoli lubie chciałbym zobaczyć minę parkingowego, a co gorsza jego pracodawca zmusza go do znalezienia aktualnego
na ten obrazek, znajomy pokazął inny trolling, jest gdzieś jakiś zbiorczy?
tak, na 100% jego marzenia są zbierzne z Twoimi i pragnie zaistnieć w internecie widze że świat się dla Ciebie w necie skończył. Nie uwierzysz ale zanim nastała era internetu robiło się rózne rzeczy dla jaj, a nie po to by byc na głównej stronie
masz 20 lat i masz ciekawe spojrzenie, jeszcze nigdy nikt nie skomentował działań moich lub mojeo znajomego (wiek około 28 lat) że jesteśmy rorzutni bo mama nam oreo kupiła, jak głupi musisz być by uważać że rzeczy któr się posiada kupuje je do końca życia mama
baw się dobrze na studiach!
Ciętą ripostą? Widziałem jedynie kilka bezsensownych zdań w obronie głupoty własnej oraz sobie podobnych. Za samo marnowanie żywności jakkolwiek by ona nie wyglądała, bądź czym by nie była pajac jeden z drugim powinien dostać metalowym prętem po żebrach. Życzę autorowi, by miał do żarcia same ciastka z pastą do zębów.
Co do biletów parkingowych to komu ten dekiel chciał zrobić na złość? Dopóki mentalność tego narodu się nie zmieni dalej będziemy siedzieć w ciemnej dupie. Nauczyli was nienawiści do ziomków, tak by Polak Polakowi do gardła skakał. Brawo ynteligenci.
Narodzie, proszę - obudź się, bo patrząc na wasze wypowiedzi chce mi się rzygać nie mniej niż po zjedzeniu takich ciastek...
W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.Niech Ci będzie, jestem zdrowo jebnięty krytykując kogoś smarującego słodycze pastą do zębów. Smacznego!
(A może jestem zdrowo jebnięty ignorując wyzwiska na sadisticu?
Twój powyższy post kwalifikuje się do warna, więc zejdź na ziemię człowieku.)
to jednak Cię zainteresowałem, ale z ciebie gópek.Chcesz napisać jeszcze kilka zdań, które nie będą mnie obchodziły?
"@Gogul pedale, jesteś skończoną ofermą. Na chuj wrzucasz tu te zjebane gówno. Chuj w dupe lamom, które uważają, że ta łzawa szmira z JB w roli głównej jest w ogóle filmem.
Nie ma co, każdy po tobie ciśnie to i ja się podczepie."
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.