Wypadki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadystycznie dlatego ze z happyendem... bo to jest sadystyczne dla nas sadoli, liczymy na wypadek krew kosci a tu nic zneca sie nad nami...
o 3 nad ranem po pijaku i tak zajebiste leci piwko hehe pisałem to z 20 minut ciiiiiiichooo!!!!
sorry miało być o 2 nad ranem mój błąd !!!! ok dobranoc a na 6 do jebanej roboty
youtube.com/watch?v=6T0hzPwwkoU polecammmmm
sorry miało być o 2 nad ranem mój błąd !!!! ok dobranoc a na 6 do jebanej roboty
youtube.com/watch?v=6T0hzPwwkoU polecammmmm
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Co ma wspólnego pierwsze lądowanie, widoczne na filmie, z wypadkiem? To w większości nie są wypadki.....
Biedni pechowcy, którym to los poskąpił zaszczytu przejścia przez bramy Królestwa Niebieskiego
Cruciator napisał/a:
Biedni pechowcy, którym to los poskąpił zaszczytu przejścia przez bramy Królestwa Niebieskiego
Aj tam los, niektórzy po prostu się nie nadają.
babycow napisał/a:
Wlasnie, ze nie pomylil, komplikacja zajebista.
Komplikację to ty chyba miałeś po zwarciu w inkubatorze
niebieski, ty masz jakieś królestwo i to jeszcze z bramą?
kompilacja do dupy
kompilacja do dupy
grakin napisał/a:
niebieski, ty masz jakieś królestwo i to jeszcze z bramą?
Ano mam, takie swoje, małe własne.
dobra koniec hejtowanie bo autor popełni samobójstwo... ps mógłbyś to nagrać i ktoś z twwojej rodziny by wrzucił tu ??
zdjęcie twojej starej by było bardziej sadystyczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów