Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
astrobiolog ja pierdole hehe
a tak naprawdę to kto wierzy w to guwno? jakim trzeba być frajerem żeby uwierzyć w ten filmik
Zawsze znajdą się Ci co nie wierzą i tacy co wierzą. Zrobiło się to już nudne. Pokażcie twarde dowody, że to nie prawda. To, że ty byś nie potrafił zbudować rakiety i jej wystrzelić tam gdzie Ci się podoba nie oznacza, że ktoś inny tego nie potrafi. Kiedyś ludzie nie wierzyli, że można zmieniać kanały w telewizorze nie naciskając przycisków na nim tylko na pilocie i byli i tacy co sądzili, że to brednie i ktoś ich w chuja robi, a oni są najmądrzejsi. Taki sam jesteś i ty.
Zawsze znajdą się Ci co nie wierzą i tacy co wierzą. Zrobiło się to już nudne. Pokażcie twarde dowody, że to nie prawda. To, że ty byś nie potrafił zbudować rakiety i jej wystrzelić tam gdzie Ci się podoba nie oznacza, że ktoś inny tego nie potrafi. Kiedyś ludzie nie wierzyli, że można zmieniać kanały w telewizorze nie naciskając przycisków na nim tylko na pilocie i byli i tacy co sądzili, że to brednie i ktoś ich w chuja robi, a oni są najmądrzejsi. Taki sam jesteś i ty.
Jak istnieją na coś dowody, to znaczy, zę są sfabrykowane. Ale jak ktoś coś powie w jakimś filmiku na youtube to oczywista prawda i jak są dowody, że to bzdura, to też znaczy to, że są sfabrykowane. Całkiem jak z władzą Żydów na świecie, 5G, jaszczuroludźmi itp. Ja już się czasem gubię, czy światem w końcu rządzą Żydzi, Jaszczury, Jezus, czy jeszcze ktoś inny.
Jak istnieją na coś dowody, to znaczy, zę są sfabrykowane. Ale jak ktoś coś powie w jakimś filmiku na youtube to oczywista prawda i jak są dowody, że to bzdura, to też znaczy to, że są sfabrykowane. Całkiem jak z władzą Żydów na świecie, 5G, jaszczuroludźmi itp. Ja już się czasem gubię, czy światem w końcu rządzą Żydzi, Jaszczury, Jezus, czy jeszcze ktoś inny.
Czyli w sumie nic nie jest prawdą, żyjemy w symulacji itp, itd. Jak jutro obejrzysz filmik na yt i ktoś będzie udowadniał, że światem rządzą kotopsy to zaczniesz w to wierzyć tak jesteś podatna na jakiekolwiek informacje podane w przystępnej dla Ciebie jakości.
Czyli w sumie nic nie jest prawdą, żyjemy w symulacji itp, itd. Jak jutro obejrzysz filmik na yt i ktoś będzie udowadniał, że światem rządzą kotopsy to zaczniesz w to wierzyć tak jesteś podatna na jakiekolwiek informacje podane w przystępnej dla Ciebie jakości.
Serio to jakaś nowość w świecie, w którym zdecydowana większość ludzi jest wierząca (chuj z tym, czy w Jahwe, Allacha, czy kogoś innego).
Serio to jakaś nowość w świecie, w którym zdecydowana większość ludzi jest wierząca (chuj z tym, czy w Jahwe, Allacha, czy kogoś innego).
Zacznij np. wierzyć w to, że bez jedzenia też da się wyjść skoro we wszystko można wierzyć mając w dupie fakty i prawdy natury, naukowe itp.
Wiesz po co się człowiek uczy? Żeby mu ktoś inny kitu nie wciskał, a Ty łykasz wszystko jak pelikan co jest nawet obrazą dla pelikana.
Zacznij np. wierzyć w to, że bez jedzenia też da się wyjść skoro we wszystko można wierzyć mając w dupie fakty i prawdy natury, naukowe itp.
Wiesz po co się człowiek uczy? Żeby mu ktoś inny kitu nie wciskał, a Ty łykasz wszystko jak pelikan co jest nawet obrazą dla pelikana.
Skoro tak się lubisz uczyć, to polecam nauczyć się co to sarkazm. Za pierwszym razem miałam wrażenie, że załapałeś, a za drugim nie.
A filmik zacny. Zobaczycie jakie materiały będą dostępne za 3-4 miesiące
...Ja już się czasem gubię, czy światem w końcu rządzą Żydzi, Jaszczury, Jezus, czy jeszcze ktoś inny.
Pieniądz, pieniądz rządzi światem.
Ja już się czasem gubię, czy światem w końcu rządzą Żydzi, Jaszczury, Jezus, czy jeszcze ktoś inny.
Dużo kobiet w tym NASA. Treści wstawiane często na ten portal wskazują, że są one wręcz stworzone do tej roboty. Pewnie za każdą z nich płacze jakichś 10 typów co byli lepsi, ale urodzili się nie z tym co trzeba między nogami.
Sa zatrudnione, żeby podskakiwać jak cos się stanie.
Amerykańscy naukowcy odkryli, że amerykańscy naukowcy nie istnieją
Nie czułem powołania do ruchania małych dzieci. Nie zaliczyłbym seminarium
ale na swieta to choinka, prezenty i opowiesc wigilijna w tv...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów