18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Sadystyczny gekon
Cyjanek • 2013-05-25, 22:47
Myślę, że każdy sadol chciałby mieć takiego zwierza, a przynajmniej ja

Bay, bay Pinky
Zgłoś
Sycylijczyk 2013-05-26, 1:04 1
No jakbym kurwa Rostowskiego widział...
Zgłoś
T................r 2013-05-26, 1:39
posiadam samice i mam mało czasu na opiekę, chcesz kupić daj znac;p

oswojona, fajny zwierzak
Zgłoś
Xan666 2013-05-26, 2:15 1
Pisze się: bye bye! kurwa!

In the glare of burning churches!
Zgłoś
Pizza 2013-05-26, 2:32
Biedak nie zgubil butow zyje..
Zgłoś
czyngischrzan 2013-05-26, 3:17 1
każdy by chciał ofc, ale pamiętaj o karmieniu, całym terrarium, ogrzaniu, oświetleniu, i wgl ;p, miałem gekona, i pamiętam dokładnie te piski jak mały wpieprzał myszke
Zgłoś
slout 2013-05-26, 4:28 5
Ogólnie to ludzi takich którzy męczą zwierzęta i lubią patrzeć na ich cierpienie powinno się szybko eliminować solidnym ciosem rurką w łeb , nie żebym był jakimś miłośnikiem zwierząt ale osobniki które cieszy cierpienie innych powinny być eliminowane bo są niebezpieczne dla innych i generują patologie , przecież można zabić humanitarnie te myszy żeby nie cierpiały albo dawać inny rodzaj mięsa.

Czym innym jest naturalny łańcuch pokarmowy zwierząt a czym innym zezwierzęcenie ludzi.
Zgłoś
donplicco 2013-05-26, 6:45
bay bay?!
Zgłoś
Puszale 2013-05-26, 9:18 5
@2up Co kurwa? W naturze taki żółw je tylko myszy które poddały się eutanazji. Jesteś kretynem.
Zgłoś
tfojastara 2013-05-26, 9:29
Gekon lamparci po jakimś czasie robi się nudny jak flaki z olejem. Wiem co mówię bo sam mam jednego od około 2 lat. Lepiej kupić sobie kotka albo myszoskoczka.
Zgłoś
artiee 2013-05-26, 9:34
Posiadam takiego Gekona, jeśli ktoś ma ochotę to mogę oddać po obejrzeniu terrarium. Info na PW.
Zgłoś
Splitterek 2013-05-26, 9:56
a ja bym nie chciał. Nic fajnego w takich ohydnym zwierzęciu
Zgłoś
Robot 2013-05-26, 10:24
Myślałem, że to jego młode.

Matematyka, fizyka, chemia, informatyka, kulturystyka.
Zgłoś
larrisa 2013-05-26, 10:57
myślałam, że to martwy płód
Zgłoś
tinox 2013-05-26, 12:43
Ciekawe kiedy się zgłoszą obrońcy zwierząt : ]
Zgłoś
Cyjanek 2013-05-26, 13:31
tinox napisał/a:

Ciekawe kiedy się zgłoszą obrońcy zwierząt : ]

Już się zgłosili, np Slout.

Cytat:

Pisze się: bye bye! kurwa!

Wiem, wiem, ale nie spinaj dupy Napisałem ''bay'', bo tak chciałem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów