📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
No jakbym kurwa Rostowskiego widział...
Pisze się: bye bye! kurwa!
Ogólnie to ludzi takich którzy męczą zwierzęta i lubią patrzeć na ich cierpienie powinno się szybko eliminować solidnym ciosem rurką w łeb , nie żebym był jakimś miłośnikiem zwierząt ale osobniki które cieszy cierpienie innych powinny być eliminowane bo są niebezpieczne dla innych i generują patologie , przecież można zabić humanitarnie te myszy żeby nie cierpiały albo dawać inny rodzaj mięsa.
Czym innym jest naturalny łańcuch pokarmowy zwierząt a czym innym zezwierzęcenie ludzi.
Czym innym jest naturalny łańcuch pokarmowy zwierząt a czym innym zezwierzęcenie ludzi.
@2up Co kurwa? W naturze taki żółw je tylko myszy które poddały się eutanazji. Jesteś kretynem.
Gekon lamparci po jakimś czasie robi się nudny jak flaki z olejem. Wiem co mówię bo sam mam jednego od około 2 lat. Lepiej kupić sobie kotka albo myszoskoczka.
Posiadam takiego Gekona, jeśli ktoś ma ochotę to mogę oddać po obejrzeniu terrarium. Info na PW.
a ja bym nie chciał. Nic fajnego w takich ohydnym zwierzęciu
Myślałem, że to jego młode.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów