📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuźwa dawno nie oglądałem Naruto, bo widzę nowy członek Akatsuki :/
Pyro25 napisał/a:
Zaraz będzie tu z 80 komentarzy typu kto lubi anime, a kto nie
Let the hate begin
JacobX14 napisał/a:
Ten cwel czy ten drugi ajebał tego co dziecko mu się urodzić ma?? A poza tym teraz tego ożywili bo go zakopał żywcem przedtem ten co cieniami atakuje. Ale dojebałem, a ich imiona znam, tylko się wstydzę
Hidan zabił Asumę Sarutobiego (syna trzeciego hokage), który był opiekunem Chouji'ego, Ino i Shokamaru (to ten od cieni). Znam ich imiona i się nie wstydzę. Lubię mangę i stanowczo uważam, że osoby wklejające w każdym temacie związanym z anime/mangą ten obrazek z "jaranie się Japonią..." zapewne nigdy nie widziały żadnego anime i liczą na piwa od "twardzieli", którzy gardzą tym dla zasady.
propozycja: niech Japońce zrobią sobie osobny internet i tak wrzucają swoje bajki
oglądanie chińskich bajek to ciota i chuj
wskakujcie na statek i spierdalajcie z tym Naruto
Ja tam lubie niekture mangi . W ogule jestem fanem komiksów i musze z żalem stwierdzić ze polskie ssą pałe poza Torgalem i kilkoma naprawde wybitnymi typu Dr.Bryan , jak ktoś kitajskich nie lubi jego strata jesli nie potrafi docenić czegoś bo jest inne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów