...Za stzrelanie z zszywarki pneumatycznej do gołębi na hali produkcyjnej.
...Za stzrelanie z zszywarki pneumatycznej do gołębi na hali produkcyjnej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą ciekawa praca skoro używacie zszywarek pneumatycznych do gołębi.
u mnie na tapicerni nie można czegokolwiek wnosic na swoje stanowisko bo 5 min w łazience wracasz a wszystko przyszyte zszywkami do drewnianego blatu pistolet też a wyobraźcie sobie że czas na taką kanapę narożną to 25 minut (założenie ślizgaczy, materiału i zszywanie) świeżaki robią taką w 2h na skórę 5min więcej czasu więc rozszywanie swoich narzędzi jest jak karny kutas mniej zrobisz, mniej zarobisz
zwykła wersalka to 10 min roboty... hehe
Skąd ja to kurwa znam
mialem przyjemnosc bycia w hali gdzie skladano deski rozdzielcze do JLR, golebie lataly i za bardzo nie masz jak temu zapobiec...
u mnie na tapicerni nie można czegokolwiek wnosic na swoje stanowisko bo 5 min w łazience wracasz a wszystko przyszyte zszywkami do drewnianego blatu pistolet też a wyobraźcie sobie że czas na taką kanapę narożną to 25 minut (założenie ślizgaczy, materiału i zszywanie) świeżaki robią taką w 2h na skórę 5min więcej czasu więc rozszywanie swoich narzędzi jest jak karny kutas mniej zrobisz, mniej zarobisz
zwykła wersalka to 10 min roboty... hehe
A fotel z podłokietnikami 18 min, ze skóry 20 ; p Dobry tapicer zrobi w 4 minuty.
Odłączanie przewodu od pistoletu/stołu też jest codziennością, albo wkładanie do pistoletu podkładek pod nakrętki zamiast zszywek
to zajebiste masz warunki pracy jak na hali produkcyjnej golebie lataja.... chwalisz sie czy żalisz?
Na hali produkcyjnej, zwłaszcza na tapicerni gdy otworzy się okna często coś wlatuje. A strzelanie do kolegów, gołębi, wróbli, końskich much, czy myszy (o ile się zauważy) jest na porządku dziennym ot taka rozrywka przy pracy.
A sprawce znasz? Jak się miał jego dalszy los?BONUS
Btw znam tego goscia rowniez ofiara "narzedzi pneumatycznych"
to zajebiste masz warunki pracy jak na hali produkcyjnej golebie lataja.... chwalisz sie czy żalisz?
Chyba jeszcze nie byłeś na hali produkcyjnej. Jak pracowałem w serwisie sony to nawet tam latasracze wlatywały, gdzie btw. panowały warunki prawie laboratoryjne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów