📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za banda prymitywów , woleli rozjebać niż zajebać
Są za głupi, żeby odpalić samochód.
Oni chcą budować nowy kraj? Przez 10 lat całe PKB pójdzie na odszkodowania i naprawę tego, co rozjebali. Pieprzone Abdule, okradli nawet własne muzeum w Kairze, turyści im z hoteli pospierdalali. Miesiąc nie minie i będą szantażować świat o o jakieś zapomogi, pożyczki, albo się wysadzać będą.
Kolorowe cudzysłowia powinny być rozdawane ramię w ramię z nagrodami typu złote usta dla najrezolutniejszych i co błyskotliwszych użytkowników sadola - podobno pełnoletnich
A podłączoni do internetu z okazji tegorocznych walentynek powinni przechodzić roczną kwarantannę od wypowiadania się na forach...
A podłączoni do internetu z okazji tegorocznych walentynek powinni przechodzić roczną kwarantannę od wypowiadania się na forach...
Aż serce boli.
kataqunis napisał/a:
ale takie bmw rozpierdalać
Aj tam, zwolennicy VW są pewnie zdania, że dobre BMW to martwe BMW.
gdyby to była inna marka, to bym się tak nie cieszył, ale widząc wieśniacki znaczek BMW w tym filmiku z sadystycznym uśmiechem oglądałem do końca
Linekk napisał/a:
Aj tam, zwolennicy VW są pewnie zdania, że dobre BMW to martwe BMW.
Zwolennicy VW? VW to raczej kupuje się z rozsądku niż oczarowania czy zamiłowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów