Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzie to szmaty, ich krzywda serce cieszy, zwierzęta są ok- to ta różnica
Bredzisz. Zwierzęta uwielbiają się znęcać. Byle kot lubi sobie gnębić myszy, bawić się, przyduszać i na koniec zabić. Mnóstwo zwierząt zwyczajnie bawi się znęcaniem nad innymi. Lubią skowyt, piszczenie itp. Zżerają na żywca, okaleczają i męczą. Taki jest świat, i zwierze człowiek nie wyróżnia się wcale specjalnie od innych.
Doświadczenia z dzieciństwa ? Pewnie jak narozrabiałeś w przedszkolu, to tata za kare wieszał na takiej smyczy żebyś sie uspokoił i do czego to doprowadziło ? Wylewasz swoje gównoatencyjne komentarze pod każdym tematem, nawet tam gdzie litery wyrazu "PIES" są w innej kolejności a nawet w 3 razy dłuższym słowie. Chciałbym napisać, że współczuje takich traum z dzieciństwa, ale jak tak sobie czytam twoje wypociny, to nagle współczucie odchodzi na dalszy plan a w jego miejsce wkrada się satysfakcja. Satysfakcja z tego, że taki uraz do czworonogów i nie tylko sądząc po postach mógł wywołać pierd chihuahua po usłyszeniu którego sp***alałeś pod kiece mamusi szybciej od rozpędzonego Shinkansen. Przestań w końcu robić z siebie wielkiego sadystę, morderce czworonogów i jeźdźca apokalipsy dla wszystkiego co nie zalicza się do gatunku Homo Sapiens, bo masz z nim wspólnego tyle co sinus stu osiemdziesięciu stopni.
Serio, przestańcie się produkować, poligon nam komentarze urozmaica. Żadne pojazd go nie usadzi na dupie, nie ma się co produkować...
Uderz w kibel, a gówno się odezwie, poligniot6 się znaczy. Płaczę ze śmiechu jak ten cwe* próbuje w niektórych komentarzach, gdzie nie ma psów udawać inteligenta j***niutki. Proszę oto przykład poligłupa6 w wersji inteligenckiej:
"Sarkazm jest dla luzi inteligentnych, ty tego warunku nie spełniasz. Ale nie martw się dalej wierz w bzdety ruskich gównojedów.
Ale dam ci ostatnia szanse, powiedz mi dlaczego k***in jako europosel poleciał na zajęty przez Rosje Krym. W samolocie leciał glownie z komuchami, którzy też liz a dupe putlerowi. Może jakies długi splacal? "
k***a gość pisać za bardzo nie potrafi, a mędrkuje. Cham i profesor w jednym, taka hybryda
Nie zesraj się.
Poligon ty j***ny cwe*u ma szczerą nadzieję że któregoś dnia padniesz ofiarą seryjnego zabójcy i doświadczysz wszystkiego co tak szczegółowo opisujesz.
Kurwa, następny...
A można jak najbardziej, jeszcze jak.
I mówi to ten co go stary kutasem po czole od dziecka napierdala. I robi to chyba do tej pory boś głupi.
Żeby pies się uspokoił nie mozna go bić, staje się wtedy nerwowy.
Jak widać psy sa uwiazane do smyczy przypietej gdzieś u góry. Wystarczy takiego psa powiesić na smyczy, niech sie troche poddusi i będzie spokojny.
Ale bym cię kurwo bił
Bredzisz. Zwierzęta uwielbiają się znęcać. Byle kot lubi sobie gnębić myszy, bawić się, przyduszać i na koniec zabić. Mnóstwo zwierząt zwyczajnie bawi się znęcaniem nad innymi. Lubią skowyt, piszczenie itp. Zżerają na żywca, okaleczają i męczą. Taki jest świat, i zwierze człowiek nie wyróżnia się wcale specjalnie od innych.
Masz 40 lat i dalej nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Czy napisałam gdzieś, że zwierzęta się NIE znęcają? Chodziło mi o to, że jak ma się psa- huja to to nie jest wina psa tylko raczej zjeba, który psa skrzywił. Bo pies, tak jak koleżanka wspomniała jest na poziomie 2 letniego dziecka, wiec ciężko wymagać od niego wiele.
Żeby pies się uspokoił nie mozna go bić, staje się wtedy nerwowy.
Jak widać psy sa uwiazane do smyczy przypietej gdzieś u góry. Wystarczy takiego psa powiesić na smyczy, niech sie troche poddusi i będzie spokojny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów