"zrobisz na lighcie"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@alebuba
No nie pierdol, ze zalogowales sie aby dac komentarz o tym, ze zalogowales sie po to by dac piwo.
No nie pierdol, ze zalogowales sie aby dac komentarz o tym, ze zalogowales sie po to by dac piwo.
6Dark6Bartek6 napisał/a:
@sh2dov nie rozumiem Cię..... po 1 jakby był najebany to by salta nawet nie wykręcił po 2 czemu zabijać? że chłopak woli akrobatyke od napierdalania sie o zasrane kluby?
Sam trenowałem i z takiej wysokości bym za cholere nie zrobił. Głupota, ale podziwiam za odwage. a Zabijać to powinno się dresiarnie zanim sie kurwa rozmnożą -.-
może drogi panie nakurwiać salta
i być jednocześnie dresem, skąd wiesz?
kolegę bronisz czy co
Nie wywrócił sie... Nie złamał nogi... Tak wiec "JA PIERDOLE"mimo iż odpowiednio ciekawie zaakcentowane, nie stanie sie takim hitem jak "ale urwał" "daj kamienia" czy inne debilizmy tego typu.
Też tak umiem. Tylko nie z takiej wysokości. I nie do tyłu. I nie salto tylko zwykły skok. Ale umiem
"ja pierdole" mogło by być także hitem a co do dresów to właśnie jest jeden paradoks ;]] Ale nie ważne. Zajebiście sobie poczytać komentarze i pośmiać się ze zjebów, którzy cisną i krytykują, a jakby tam stanęli to gwarantuje, ze skok do przodu sam w sobie wydał by się czymś w rodzaju "mission impossible"
filmik kolejne zdebilniale pokolenie
a co do komentarzy tak pacze i np. "łał, respekt dla goscia - max hardkor ;o" pacze wiek 35 toz kurwa chyba jak rozdzielil sobie durny dzieciok 8 w dodawaniu i wyszlo mu 3 i 5
a co do komentarzy tak pacze i np. "łał, respekt dla goscia - max hardkor ;o" pacze wiek 35 toz kurwa chyba jak rozdzielil sobie durny dzieciok 8 w dodawaniu i wyszlo mu 3 i 5
piwo za odwagę , ja bym sie bal z takiej wysokosci z trampoliwy do wody salto zrobic ...
to nie jest czasem w Poznaniu na szydlowskiej?
a raczej bylo przed remontami?
a raczej bylo przed remontami?
Nie niestety to nie jest Poznań. Tak jak już ktoś napisał, że to Radom
JA GO ZNAM. Tak,tak chłopak lubi albo przynajmniej lubił takie akcje. Ma dużo fantazji, w tym triku popisał się techniką jedynie przeszkodziła mu tylko mokra trawa ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów