Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Popluć, to sobie możesz na klawiaturę...
Wychowałem się w KRK, tu każdy łazi ze sprzętem. Tak było, jest, i będzie...
Większość to przeraża, ale uspokoje Was: Za damski chuj kosy nie wyłapiecie...
Dlatego cała Polska wami gardzi.
Tylko Pizdy bez honoru chodza ze sprzetem
Żebyś się kiedyś nie przejechał...
Dziwne. Ja jakoś nie chodzę. .
A powinieneś....
Zamiast kurwa stać nad nimi i prawić im morały to mógł dwóch najebanych obrzygusów znokautować pierwszy. Widać panowie mocno wstawieni spokojnie mógłby jednego i drugiego uśpić zanim wyciągnęliby nóż, ale debil zaczął srać się do najebusów jak ciota słowami a nie pięściami
Mi się wydaje że to ten typ był najebany i sam się przysrał do nich.Młody wiedział co robi,ładnie go dziobnął . Po za tym to trzy małpy więc chuj z nimi.
Większość to przeraża, ale uspokoje Was: Za damski chuj kosy nie wyłapiecie...
Boście zbyt wielkie pizdy żeby jak prawdziwy facet na pięści iść
Boście zbyt wielkie pizdy żeby jak prawdziwy facet na pięści iść
Mało efektywne... Odsyłam do materiału...
Większość to przeraża, ale uspokoje Was: Za damski ch*j kosy nie wyłapiecie...
Typowa pizda, co musi mieć kosę przy sobie bo inaczej po jednym kopie w dupę zalewa się łzami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów