📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rozchędażacz napisał/a:
Rekin w rzece czy tam w jeziorze? Lepiej wracaj do szkoły na lekcje gówniaku.
Ojjjj srogo byś się zdziwił z tą rzeką... Jest pełno filmów dokumentalnych... Bull shark czyli żarłacz tępogłowy odpowiedzialny za spora liczbę zgonów/ataków w USA. Jeden z tych gatunków, które sobie radzą w słodkiej. Nie mówimy tutaj o paru kilometrach w górę rzeki tylko o kllkuste km
Dojebałeś do pieca.
Rozchędażacz napisał/a:
Rekin w rzece czy tam w jeziorze? Lepiej wracaj do szkoły na lekcje gówniaku.
rekin tępogłowy żyje w rzekach i stawach jak i w słonej wodzie.....
Dałbym piwo gdyby bambo wpadł do wody, utonął, gdyby mu rękę ujebało itp.
Ale za szczęście i radość na jego czarnej gębie, ni chuja.
Ale za szczęście i radość na jego czarnej gębie, ni chuja.
Dlaczego oni zawsze muszą tak piłować te czarne, brudne mordy? Ogłuchnąć idzie
Pewnie wędkę ukradł i łowi bez karty wędkarskiej, a ryba nie przekracza wymiaru ochronnego.
czy te pierdolone czarnuchy przy każdej okazji muszą tak drzeć te swoje jebane pizdy? tego bydła się nie da słuchać nawet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów