📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyobraźcie sobie podobne jebnięcie na Wiejskiej. Ja pierdolę, Brunon, dlaczego...
Wlećcie brudy do Polski,my wam pokażemy jaki to wasz allah przy nas wielki!
A wiec tak każdy nabój najpierw w smalec potem w dupę (albo na odwrót)
i potem takimi nabojami strzelać do tych skurwieli to zamiast ruchać cnotliwe kozy w ich niebie, ich będą ruchali czarne mudzynskie dzi-ajsi w hamerykanskim piekle
i potem takimi nabojami strzelać do tych skurwieli to zamiast ruchać cnotliwe kozy w ich niebie, ich będą ruchali czarne mudzynskie dzi-ajsi w hamerykanskim piekle
znak od allacha będzie wielkie ruchańsko
Taka selekcje naturalna to ja rozumiem! Może do koziego raju nie trafi ale na sadola się udało... w pełni popieram jego entuzjazm i radość!
Nawciskajmy ściemę brudasom, że na wiejskiej napierdalają się z allaha i kładą lachę na ich religie to jest szansa, że złożą w sejmie podobną wizytacje jak na powyższym filmiku
W tych budynkach nikogo nie było a ten jedzie zadowolony że kogoś zabije
saseq napisał/a:
Wlećcie brudy do Polski,my wam pokażemy jaki to wasz allah przy nas wielki!
Ty nie bądź taki kozak, bo z naszą obecną "armią", to możemy conajwyżej zrobić to samo co delikwent na filmie.
wyakbarzylo go w kosmos
Chyba go koledzy nie lubili bo tak po cichutku to 'allahu akbar' : x
ProVVe co sie dziwisz jak cale zycie dymaja kozy i nagle im ktos obiecuje 40 dziewic to leca jak pojebani z byle jaka bomba
pod sejm proszę taką ciężaróweczke
uśmiech typa bezcenny, jakby sam kozojebca allah go za jajca złapał.
uśmiech typa bezcenny, jakby sam kozojebca allah go za jajca złapał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów