Najśmieszniejsze jest to, że Ruskie tego tak nie zostawią, muzułmanie zaczną ginąć, a rząd żeby nie było że prawa "człowieka" łamane weźmie takiego Ruska na 24h i wypuści, a następnie cichaczem się śledztwo umorzy.
Tak powinno być w każdym kraju, a te niby wysoko rozwinięte dają sobie tym jebanym brudasom wejść na głowę. Brytolom żołnierzy na ulicach mordują - rząd kładzie na to chuja, w Norwegii, gdzie to ścierwo stanowi 1,5% społeczeństwa ponad 50% gwałtów dokonują muzułmanie !!! z czego w samym oslo 90%. Tłumaczą się, że Norweżki same prowokują chodząc prawie NAGIE (bez worka na głowie - pap). KURWA MAĆ !!! Francuzi z ulicami blokowanymi przez kozojebców podczas modlitw, rozboje, kradzieże podpalenia. Niemcy gdzie tego ścierwa żerującego na zasiłku jest już ponad 4 MILIONY + pewnie nieoficjalnie jeszcze więcej. W całej europie brudasów jest już grubo ponad 40 milionów.
Dodatkowo wskaźnik urodzenia europejczyków to jakieś 1.4 dziecka na rodzine. 1.4 kurwa jego mać !!! Wymieramy do chuja, a raczej wypierają nas brudasy którzy jebią się jak króliki i mają około 6 bachorów na rodzinę. Francja, Belgia, Holandia - tam już prawie co 7 mieszkaniec to jebany muslim. W Rosji jest ich ~25 milionów.
Jesteśmy stracenia, już za kilka lat 30% mieszkańców Europy będą muzułmanie. JEBANA TOLERANCJA którą nam narzucono bo kraje ROZWINIĘTE muszą być tolerancyjne i kurwa teraz mamy tolerancje, szkoda że ona nie działa w dwie strony. Ja na szczęście nie dożyje czasów gdzie w burdelach będą tylko kozy, chrześcijanki będą na łańcuchach prowadzane a ludzie po ulicach będą w prześcieradłach chodzić...
Się kurwa uniosłem bo nie mogę znieść w jakim kierunku to idzie i chuj.