2 października 2020r., dziennikarka wydawnictwa internetowego ,,KOZA PRESS", na znak protestu przeciwko działaniom władz, podpaliła się pod ministerstwem spraw wewnętrznych w Niżnym Nowogrodzie, wcześniej 12 funkcjonariuszy różnych służ państwowych, za pomocą łomu i palnika wdarło się do jej domu i zarekwirowało cały sprzęt elektroniczny należący do kobiety oraz jej rodziny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wladimir Wladimirowicz Putin jest zszokowany i dotknięty tym protestem do żywego.
Podobno nawet nie wyśle jej rodziny do kopalni uranu za kołem podbiegunowym.
Podobno nawet nie wyśle jej rodziny do kopalni uranu za kołem podbiegunowym.
Kwejdistic napisał/a:
Też bym się podpalił jakby mi całą elektronikę zarekwirowali a nawet powiesił.
Nie musisz sie nam chwalic do czego marszczysz.. widzielismy juz wszystko.
endrju35 napisał/a:
Ta się pali a ten ją jeszcze napieprza swoją kurtką ,debil jakiś.
Widocznie odnosił wrażenie, że ogień przygasa więc machał kurtką dostarczając potrzebnego tlenu dla ognia.
jeden ją kurtką napierdala, a trzech siedzi i się kurwa przygląda ze stoickim spokojem.
Rosja...Pewnie pijani
Rosja...Pewnie pijani
blokern napisał/a:
Kandydat na mięso armatnie
a tak apropo to 100 lat temu "na znak protestu" strzelalo sie do tyranów patrz " Franciszka Ferdynanda"
szkoda idiotki
Blokernie drogi, destabilizacja komuchów zabójstwem szefa jest niemożliwa - zbyt duże doświadczenie w przejmowaniu władzy po "niewyjaśnionej śmierci" poprzednika. I jego rodziny. I przeciwników politycznych przejmującego władzę. Monarchia polega na konkretnych osobach: Królu, carze, kaiserze, księciu. Z pyska znany jest, jak mu się ołowica przypałęta to tragedia. Komuchy mają inaczej. To nie Stalin, nie Lenin, to PARTIA rządzi. Zmienili nazwę i się Dumą nazywają, ale dalej są tą samą partią z którą nikt porządku nie zrobił od lat 90-tych, bo przecież "teraz są tam wybory, to demokrację też mają". W skrócie: ubiją władka to żałobę ktoś ogłosi, inny typ z KGB czy GRU zostanie twarzą mateczki rosji i rozpęta krucjatę przeciw każdemu kto władka nie lubił. Jak za starych dobrych czasów wyśle do kołhozów każdego niezbyt niebezpiecznego świadka, a na sybir bez ubrań każdego kto coś powiedzieć może. Ot Rasija
r061071 napisał/a:
każde życie kończy się śmiercią ale można rzec że tutaj nabiera tępa aż do samego końca
Interpunkcję Ci wybaczę, ale kurwa "tępa"???????????
programista4k napisał/a:
co ona chciała tym osiągnąć?
Poczytaj jak się rozpoczęła"arabska wiosna" gdzie dyktatorzy byli później rozstrzeliwani
blokern napisał/a:
Kandydat na mięso armatnie
a tak apropo to 100 lat temu "na znak protestu" strzelalo sie do tyranów patrz " Franciszka Ferdynanda"
szkoda idiotki
Franciszek Ferdynand nie był tyranem.
Ja pierdole.
killua napisał/a:
Miała baba jaja. Szacun dla niej, mam nadzieje ze EU wyśle dużo wyrazów oburzenia i narysuje coś na chodnikach.
Swiete slowa, chcialem jeszcze dopisac ze sie beda za rece trzymali w marszu ale to by byl juz overkill i pozatym mamy corone.
Czemu u nas Olejnik nie pójdzie w jej ślady
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów