📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czemu nie? jaraja ciebie wirtualne piwa i mu zazdroscisz czy jak?
jak ktoś uzna ze nie chce mu dac piwa, to nie da, da to da, na chuj drazyc temat...
jak ktoś uzna ze nie chce mu dac piwa, to nie da, da to da, na chuj drazyc temat...
Okej... ale... ale... mieszkam na 3 piętrze :c
No to jest problem;/ ale znalazłem Twój avatar:
Nie musisz dziękować. Odpalę sobie flarę w pokoju i spale podręczniki do gimnazjum.
Nie musisz dziękować. Odpalę sobie flarę w pokoju i spale podręczniki do gimnazjum.
Murzyna nie trzeba widziec, mozna po sluch poznac.
Skok moze i ladny, ale kamerzysta nieco zjebal.
Pozdrawiam
Skok moze i ladny, ale kamerzysta nieco zjebal.
Pozdrawiam
Brakowało jeszcze tylko "-Oh my God, they killed Kenny -You bastards!"
Z dialektu wnioskuję, że kręcił czarnuch/czarnuchy. W takim przypadku powinni skazać ich za nie udzielenie pomocy osobie chcącej popełnić samobójstwo.
No ale lot rzeczywiście ładny.
No ale lot rzeczywiście ładny.
Akurat przy ukazaniu upadku z wysoka pionowy filmik jest jak najbardziej na miejscu, tak więc skończcie pierdolić...
"Szeroki zakres usług"
Tylko szkoda, że laska jak koleś to tam pół bidy ale szkoda dupy nawet się wydawała w oddali ładna jak pasztet to jak wyżej pół bidy
kamerzysta bardziej to przeżywa niż ta co skoczyła
wesyl napisał/a:
Nie karmcie go piwem!!!. Wiem zabawny ten murzyn był za 1...5..10tym razem ale teraz to już plaga niczym Kubota na pająka!
Po pierwsze sepcjalnie dałem piwo po przeczytaniu Twojego komentarza, postowi do którego się odnosisz. Po drugie naucz się pisać, a nie walisz cytat na pół ekranu aby napisać jedno zdanie, po trzecie to Ty myślisz, że ktoś to wstawia dlatego, ze to jest śmieszne ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów