Przygnieciony ciężarem długów, tłamszących spokój jego duszy, dokonuje skoku ku ukojeniu, ze śmiercią u celu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
..lecę bo chcę...
Bezlitosna grawitacja.
Ważne że w końcu się uwolnił od zadłużenia.
croco6666 napisał/a:
wczoraj tak samo mi kotlet schabowy plasnął o podłogę.
I co, przeżył?
A co za problem przed długiem spierdolić? Wziąć jeszcze parędziesiąt tysięcy USD w providencie made in USA. Kupić bilet do Argentyny i nie wracać do USA. Za kasę kupić domek w górach, znaleźć pracę, może z czasem kobietę, jakoś żyć do późnej starości....
Piwko dla filmującego, bez paniki, pięknie ujęte.
Their stuff at least sticks together"
croco6666 napisał/a:I co, przeżył?wczoraj tak samo mi kotlet schabowy plasnął o podłogę.
Nie, kurwa. To oczywiste, że go potem zeżarł.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów