📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać że jakiś lekarz ten w pomarańczowym bo profesjonalnie udziela pomocy poszkodowanemu. Podejrzewam że to jeden z fachowców z niemiec lub Francji (niemiec celowo piszę z małej wiadomo dlaczego)
piasekmaster napisał/a:
co on tak jęczy?? złotówkę znalazł na tej ziemi czy co ???
To naśladowca floyda, nie widzisz że to jakiś jebany czarnuch? Kurwa?
Mądrego to warto posłuchać
izo napisał/a:
naśladował ciebie i twojego chłopaka gdy się dymacie w dupska
oho żyda to odrazu można poznać, uderz w stół a szekle się odezwą
Miałem nadzieję że ten gość pod koniec jeszcze na niego naszcza. Widać nie można mieć wszystkiego.
piasekmaster napisał/a:
co on tak jęczy?? złotówkę znalazł na tej ziemi czy co ???
Przytkało chłopa nie ma co sie dziwić, mnie babka raz trąciła w plecy samochodem jak wyjezdzala z parkingu, zdąrzyła cofnąć 1 metr i poczułem ciężkość na płucach to co mowa przy takim jebnięciu.
Dot napisał/a:
przyklej sobie płucka do kręgosłupa i zobaczymy jak wtedy będziesz jęczeć, spadniesz z metra na plecy i nie wiesz jak nabrać powietrza
Kiedyś się zajebałem z trzech to jak mnie odbiło i wygięło to kilka minut się dusiłem tragedia miałem z 12 lat.
Jebla gałąź której się złapałem lewa ręką, później prawą, później lewą nogę powiesiłem a jak dotknalem prawa nogą to gałąź pękła buahahhahahahha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów