📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
eerjot napisał/a:
Jebane biedaki.
nie wiadomo, czy ironia co do osób w filmiku, czy jedzie ludzi z wcześniejszych komentarzy...
RJ nie mógł więcej pisać, bo dłońmi i buzią pracuje nad tym aby się łatwo i szybko wzbogacić.
Teraz pytanie, gdzie jest ten typu co sapał przy filmiku (jak on to nazwał) gdzie jebane gimbusy kupiły furę za 1000zł i się wożą(chłopaki jechali punto bertone i pokazali dupę do radaru, gdy ten robił zdjęcie), bo chciałbym zobaczyc jego komentarz w stylu-znów jebane gimbusy szaleją furą za 1000zł
a poważnie, nic fajnego w tym filmiku nie ma, prócz 2 rzeczy- dobrych aut i głupoty(na takim parkingu jest sporo ludzi, mógł komuś zrobić krzydę).
Tak tak....synek bierze autko tatusia i się bawi, a jak coś by się stało
-tato...tato....rozbiłem twoje auto..i zabiłem ludzi....
-dobrze synu...to ja idę przekupić policje...
-tato...tato....rozbiłem twoje auto..i zabiłem ludzi....
-dobrze synu...to ja idę przekupić policje...
@up
No i chuj że bogaty tatuś, ma dzieciak farta i tyle. Zamiast tak zazdrościć weź się za coś dochodowego i kup sobie dobrą furę albo coś równie fajnego. Od zapierdalania w pocie czoła na sadolu nie natrzepiesz kasiorki tylko wirtualne piwka. PEACE
No i chuj że bogaty tatuś, ma dzieciak farta i tyle. Zamiast tak zazdrościć weź się za coś dochodowego i kup sobie dobrą furę albo coś równie fajnego. Od zapierdalania w pocie czoła na sadolu nie natrzepiesz kasiorki tylko wirtualne piwka. PEACE
Łał, Czy tylko ja miałem ułał nadzieje, że wyjedzie łał mu zaraz ktoś z łał bocznej uliczki? Ułał, ułał. Łał.
To Kubica!! Zobaczcie na kask. malowanie kasku Kubicy z czasów jazdy w BMW!! Więc to tak Robert odzyskuje sprawność? czyżby transfer do Mercedes GP??
Koleś samochodu nie gasi żeby silnik się rozgrzał i na gaz przełączył.
PS. Gimbusy koleś pod kierownicą miał przełącznik od gazu , widać że na full zalany bo zielona dioda się pali !
PS. Gimbusy koleś pod kierownicą miał przełącznik od gazu , widać że na full zalany bo zielona dioda się pali !
Wg mnie max 70km/h ;p
nic ciekawego filmik chyba tylko po to aby autem się pojarać, na piwo nie zasługuje
rakshiel napisał/a:
głupota/idiota , idźcie z tą zazdrością gdzie indziej .... O_o
ssiwy napisał/a:
a poważnie, nic fajnego w tym filmiku nie ma, prócz 2 rzeczy- dobrych aut i głupoty(na takim parkingu jest sporo ludzi, mógł komuś zrobić krzydę).
glupi komentarz/madry komentarz
wszystko wyjasnione
Kurwa mać Robert! To Vettel szwab zaraz zdobędzie 2 raz z rzędu mistrzostwo świata F1 a ty zamiast cisnąć Renówką to zapierdalasz Mercem po Garażach!
Zielona lampka w 3:08 jest od przełącznika gazu, też mam taką w polonezie
co za kretyn, ciekawe czy też by się śmiał jakby potrącił swoją 5 letnią siostrę która właśnie by wracała do samochodu
Kurwa, przecież tam stał bugatti veyron!
On kosztuje ponad 1mln euro :O
Rzadko spotykany widok ;d
NIe każdego stać na taki LUKSUS i 1001 konii mechanicznych ;d
Na świecie z tego co czytałem jest ich około 350.
On kosztuje ponad 1mln euro :O
Rzadko spotykany widok ;d
NIe każdego stać na taki LUKSUS i 1001 konii mechanicznych ;d
Na świecie z tego co czytałem jest ich około 350.
wlasciciel dyskoteki w krapkowicach (woj. opolskie) tez ma takiego slr-a. Ah tez bym chcial miec tyle pieniedzy
dźwięk silnika... mhhh... - niczym jak mój zajebisty młynek do kawy!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów