Na koniec odgłosy jakby pierdział w trąbę jerychońską na bezdechu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to naprawdę smutne - zdechnąć przy tak chujowej muzie...
Zainteresujcie się, gdy ktoś słucha takiej muzy.
Może mieć depresję.
2 osoby z depresją wśród moich znajomych tak miało.
Pan z województwa wielkopolskiego z miejscowości Trzcianka postanawia zabić się podczas transmisji online na żywo. Akcja z dzisiaj (tj. 19.10.2022). Na razie brak info co i jak, jedyne co wiadomo, że chwalił się na Fejsbuczku, że popełni samobója, ale wszyscy to zlali.. Śmierć w rytmie nowoczesnego bitu
To pies konał jebany cymbale.
Jak nie wiesz to po co mordę otwierasz i wprowadzasz ludzi w błąd
A o to winowajca zamieszania warto było
Wiedzialem że gdzieś ją widziałem
To pies konał jebany cymbale.
Jak nie wiesz to po co mordę otwierasz i wprowadzasz ludzi w błąd
Po co te nerwy i wyzwiska
Pani chyba zabłądziła. Proszę za mną -> pudelek.pl
A tu fotka pokazująca co zostało z autka.
To nie ten samochód
To nie ten samochód
Uszanujcie fakt, że zabił tylko siebie. Nie wskoczył nikomu pod auto, nic nie spalił, na słup nie wszedł i tory też odpuścił. Bazyl czy nie bazyl, jednak ktoś poza nim to ruchał. Baba już na zawsze będzie żyć z świadomością że typ przez nią na live sobie życie odebrał.
Przynajmniej nagrał dobry materiał na sadola, sam się zastanawiałem jak taki dzwon wygląda od wewnątrz. Dzięki
Na moje to on się gapił w telefon, widac jak palcem przesówa dymki czatu. Czytam wuodomosci jebaniec jeden i go zniosło. A juz sie spuczacie ze samobój xzd
To był samobój widziałem co pisał u siebie na FB
Zdjęcie z tego samego wypadku
Po co te nerwy i wyzwiska
Pani chyba zabłądziła. Proszę za mną ->
Bo akurat zwierzęta proszę szanować- resztę jebać
Mnie to zastanawia czemu w artykułach kłamią i piszą o reanimacji jak odrazu widać na zdjęciach że chłop był zmiażdżony i żadnej reanimacji nawet nie podejmowali tylko zastanawiali się jak go wyciąć z tej puszki
Nawet na tym live, który leciał dalej po wypadku przecież słychać, że nie podejmowali żadnej reanimacji.
to naprawdę smutne - zdechnąć przy tak chujowej muzie...
Muzyka chujowa ale trzeba przyznać że zgrał to idealnie....
Tu mówią rozjebane.
Co?
Rozjeba....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów