📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
simpekaes napisał/a:
Jestem ekspertem.
Ciało człowieka składa się w ok 60% z wody a murzyn składa się z conajmniej 99% z gówna dlatego idzie na dno.
Owszem istnieją doniesienia o gównach które unoszą się na wodzie ale są to gówa białych ludzi(tylko mężczyzn i brzydkich bab, bo ładne kobiety nie robią kupy).
Dziękuje Pozdrawiam.
aż się kurwa popłakałem ze śmiechu
simpekaes napisał/a:
Jestem ekspertem.
Ciało człowieka składa się w ok 60% z wody a murzyn składa się z conajmniej 99% z gówna dlatego idzie na dno.
Owszem istnieją doniesienia o gównach które unoszą się na wodzie ale są to gówa białych ludzi(tylko mężczyzn i brzydkich bab, bo ładne kobiety nie robią kupy).
Dziękuje Pozdrawiam.
Widziałem filmy na których brudasy kąpały się w ściekach, czuły się jak ryba w wodzie a konkretniej jak gówno w gównie. Dla nich kąpiel w wodzie jest tak nienaturalna jak dla nas życie na powierzchni marsa więc giną.
Juz zostalo to wytlumaczone, nawet w USA czarnuchy nie plywaja, maja to zakodowane w genach.
Gdy zrobil sie boom na baseny, asfalty mialy zakaz wejscia miedzy bialych, wiec genetycznie nie potrafia plywac na szczescie
Gdy zrobil sie boom na baseny, asfalty mialy zakaz wejscia miedzy bialych, wiec genetycznie nie potrafia plywac na szczescie
a ja wam powiem tak:
uczę pływać już 3 lata i żaden murzyn mi się jeszcze nie trafił więc murzyny lubią się topić chyba skoro maja w dupie pływanie ;D
uczę pływać już 3 lata i żaden murzyn mi się jeszcze nie trafił więc murzyny lubią się topić chyba skoro maja w dupie pływanie ;D
To już wiem dlaczego dopiero w GTA San Andreas główny bohater posiada umiejętność pływania
Rasa czarna ma cięższe głowy w stosunku do reszty ciała. Może to właśnie sprawia, że toną... po prostu mają za ciężki łeb Dlatego też wśród sportowców pływaków tylko biali zdobywają medale. Natomiast inne szczegóły anatomiczne sprawiają, że czarni są lepsi od białych w biegach, zarówno krótko jak i długodystansowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów