zdalnie sterowany samolot uległ jakiemuś nieobliczalnemu ciału w powietrzu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja pierdole.... sam skladalem podobny przez 5miesiecy ...w czasie lotu silnik sie zatarl i wpadl do jeziora... 2k w pizdu ...
to już wiemy jak kręcili pearl harbor
flinstone napisał/a:
3x UP. Musisz być raczej niewielki skoro latasz w modelu samolotu;p A kto nim steruje? Teraz rozumiem troskę 90luckypl o to czy pilot przeżył
Nie "w modelu samolotu" tylko "modelem samolotu". Nie ma to jak się przypierdolić dla samego przypierdolenia.
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
wiedziałem ze w komentarzach pojawi się tekst o brzozie, wiedziałem.
0:31 slychac wybuch. Juz zostala powolana komisja sledca ktora wykazala ze przyczyna byl ptak wypchany trotylem. Co ciekawe Tu-154 chuj wie c tam dalejprzy tej predkosci rozpierdolil sie w drobne kawalki a ten model z papieru prz predosci 60kmh nawet sie za bardzo nie rozdupczyl. DObra zart ale i tak jebac tuska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów