📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest zajebiste, miód na moje oczy. Wódka leci Może czarnych nie lubię ale tych pojebanych kundli jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że pozdychają.
Coś pięknego
Konsternacja smutek rozdarcie. Nietoleruje pchlarzy atakujących ale też i tych ubogacających społeczeństwa osobników. Komu tu kibicować?
Nie żebym kibicował murzynowi (pewnie okradał posesję), ale filmik zacny
Czarny wykazał się większą inteligencją niż 99% idiotów, którzy w czasie ataku psa zamiast spierdalać w górę, to uciekają przed siebie (tak jakby mieli jakiekolwiek szanse uciec psu), a do tego jeszcze trzyma je na odległość, zamiast dać się złapać w szczęki o ścisku kilku ton. Uczcie się od czarnucha bo mądrzejszy on od większości ludzi!
luxpiotr napisał/a:
To jest zajebiste, miód na moje oczy. Wódka leci Może czarnych nie lubię ale tych pojebanych kundli jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że pozdychają.
Mam nadzieję, że przeżyją i będą się męczyć i wspominać tamtą noc, kiedy ostatni raz przemieszczały się o własnych siłach.
Nieważne z jakiego powodu go te psy goniły ale z sytuacji wyszedł genialnie. Uciekać przed siebie i tak nie ma sensu bo z psem nie wygrasz wyścigu. Ten jeden pies pewnie do piachu patrząc po reakcji, uszkodzenie mózgu, ale są priorytety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów