Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Byłem na izbie przyjęć jak go przywieźli. Zrobili mu prześwietlenie i okazało się że ma więcej złamań jak poparzeń. Pytają się go lekarze o co tu chodzi a on odpowiada. "Bo te ch*je mnie szpadlem gasili"
Wstawaj, zesrales sie. W takiej sytuacji to zbijaja powoli temperature ciala, smaruja masciami skore, zakladaja bandaze zeby zmniejszyc doplyw tlenu aby ograniczyc wystepowanie infekcji...
przy takich opażeniach szanse ma praktycznie zerowe, gaszący wyświadczyli mu kawał niedźwiedziej przysługi: z 10 dni męki na szpitalnym łóżku...
przeciez lekarze pierwsze co zrobia, to wprowadza go w spiaczke farmakologiczna i nic nie bedzie czul
przy takich opażeniach szanse ma praktycznie zerowe, gaszący wyświadczyli mu kawał niedźwiedziej przysługi: z 10 dni męki na szpitalnym łóżku...
zmarł w szpitalu
dobrze,, że nie tych ruskich cweli z po, bo by trumien zabrakłorzady pisu
Zapewniam cie, ze nic nie bedzie czul. Dostanie srodki przeciwbolowe i bedzie spal.
wydaje mi sie, że takich ludzi się wprowadza w śpiączkę, więc chyba tego nie poczuje
dobrze,, że nie tych ruskich cweli z po, bo by trumien zabrakło
Bredzisz. Widać, że propaganda w TV PiS weszła za mocno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów