📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
darek1234 napisał/a:
P
Powiedz no czy ten twój naczelny lewak z namaszczenia szwabskiego właśnie zgodził się na przyjmowanie nielegalnego bydła? Takiej afery z wizami pracowniczymi ponoć od początku wolnej Polski nie było, a tu tusek z płaczusiem zgadzają się przyjmować uj wie kogo z uj wie skąd.
800+ też już problem dla lewactw nie jest, czyli pisdzielcy mieli dobry program.
Żebyś się obsrał wymienię dwie największe niezrealizowane i najlepsze obietnice obecnych ciuli:
-kwota wolna od podatku do 60 tysięcy,
-likwidacja podatku belki,
Ale za to będą:
-niedziele handlowe, bo lewactwo uwielbia szwendać się po galeriach,
-legalizacja związków homosi. (ciebie pewnie ucieszy)
darek1234 napisał/a:
Powiadasz, że Tusk sprzedał PZU? Tak, tak, tak, TVPInfo dla debili zrobiło swoje
Coraz lepsze gówniane wieści
I pewnie chodzi o BZ WBK?
Jesteś mistrzem oglądania i słuchania pisowskiego gówna
Pajacu, PZU był w trakcie sprzedaży. PIS po wyborach zerwał umowę sprzedaży.
Rudy chuj taki jak Ty sprzedał bank BGŻ.
Oglądasz te kurwa TVN-y i nic kurwa nie wiesz tylko jebać pis-y napchali Ci do tego pustego łba
elim napisał/a:
jeśli normalnością jest ordynarne łamanie prawa łącznie z Konstytucją to faktycznie wraca normalność
Gratuluję refleksu! Przez ostatnie 8 lat konstytucja łamana była na każdym kroku
mariusz3pl napisał/a:
Pajacu, PZU był w trakcie sprzedaży. PIS po wyborach zerwał umowę sprzedaży.
Rudy chuj taki jak Ty sprzedał bank BGŻ.
Oglądasz te kurwa TVN-y i nic kurwa nie wiesz tylko jebać pis-y napchali Ci do tego pustego łba
Weź chłopie się nie ośmieszaj, zacznij coś czytać innego niż pisowskie gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów