18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pinowak 2020-08-27, 8:43
Tlumaczenie powinno wyglądać tak: Szkocka Madka głosuje za tym, aby ze spermy swojej martwej córki z kutasem zrobić wnuki.
Zgłoś
Eknen 2020-08-27, 9:13 11
Autora chyba popierdoliło . Chłopak zamroził swoje plemniki, miesiąc później zszedł z tego świata. Zgodnie ze szkockim prawem prawo do nasienia ma partner/partnerka .Cała procedura będzie tylko formalnością , która ma ustalić czy chłopak był w formalnym związku czy nie. Matka ma zamiar wynająć surogatkę i mieć wnuka. Jeśli osiągnięcia medycyny na to pozwalają to dlaczego ma nie skorzystać. Autor zanim stworzy sensację , niech doczyta artykuł.

Fazybum napisał/a:

I to jest właśnie „wirus lgbt” o którym tak ostatnio głośno.

no masz racje : mojego starego zwyzywali wczoraj od starych pedałów . Pojebany ojciec zapakował farby do reklamówki z logiem firmy Beckers . Dziadki to jednak mają życzenie śmierci . XD
Zgłoś
jakuzapk 2020-08-27, 9:33
Eknen napisał/a:

mojego starego zwyzywali wczoraj od starych pedałów .

no dzięki że nas uświadamiasz że twój 'stary' wchodził do wanny jak się kąpałeś.
Zgłoś
Eknen 2020-08-27, 10:51 5
jakuzapk napisał/a:

no dzięki że nas uświadamiasz że twój 'stary' wchodził do wanny jak się kąpałeś.

gołąb zesrał się na szachownicę, poprzewracał pionki i obwieścił zwycięstwo
Zgłoś
T................y 2020-08-27, 14:42 2
Fazybum napisał/a:

I to jest właśnie „wirus lgbt” o którym tak ostatnio głośno. I jak widzicie - wcale nie chodzi tutaj o ludzi (bo ci sobie żyją i maja się dobrze), którzy utożsamiają się z tym skrótem, ale o ideologie, którą wyznają i co gorsze.. chcą ją wprowadzać do szkół i zmieniać prawo. Generalnie, wszystko czym się kierują to krok naprzód, aby zniszczyć dotychczasowy porządek, który prowadziłby do anarchii i generalnie do końca świata, jaki znamy my - normalni ludzie.

Takie chore anomalia jak z artykułu powyżej nie są wyznacznikiem LGBT, bo kazirodztwo itp nigdy nie było zaliczane do tej ideologii. Takie informacje są wykorzystywane do manipulacji, bo niektórym bardzo zależy na tym, aby nie uświadamiać ludzi co to jest "zły dotyk" i pedofilia, a właśnie takie podstawowe informacje miały być w programie nauczania. To zepsuje "dotychczasowy porządek", w którym dzieci molestowane nie są nawet tego świadome. Jestem przeciwnikiem afiszowania się ze swoją orientacją seksualną, ale na siłę sztuczne przypisywanie wszystkiego co złe do LGBT i "lewactwa" to manipulacja głupimi kucami.
Zgłoś
TwójMartwyBliźniak 2020-08-27, 15:23
Hefajstos78 napisał/a:

Gdzie Ty tu widzisz ideologię? Matka straciła dziecko i jej odpierdala.
Ja tam bym sie chętnie się sklonował. Same plusy. Drugiego siebie bym do roboty wysyłał a ja w balet. A jak już mi wątroba jebnie, to miałbym zapasową i cyk, dalej w balety, kurwa! )

W takiej sytuacji bez problemu mogę powiedzieć "pierdol się".
Zgłoś
mazga50 2020-08-27, 16:51
A po chuj? Żeby następne spierdolenie umysłowe powołać na ten świat? To widać, że genetycznie obciążona rodzina jest...
Zgłoś
lajossek 2020-08-27, 21:47
Co raz bardziej męczy mnie wizja.. Niech te małpy ideowe robią co chcą, niech się same wytępią. Wydzielić miasta/dzielnice/województwa itp. Jak afrodzicz z Ameryki powinna do Afryki wrócić/zamknąć ich w jednym ze stanów. LGBT AGD RTV do miasta pedałów i innych dziwactw.

Ale tak poważnie trzeba by zacząć chronić naszą kulturę i porządek.
Zgłoś
Mokebe 2020-08-28, 2:48 1
Fazybum napisał/a:

I to jest właśnie „wirus lgbt” o którym tak ostatnio głośno. I jak widzicie - wcale nie chodzi tutaj o ludzi (bo ci sobie żyją i maja się dobrze), którzy utożsamiają się z tym skrótem, ale o ideologie, którą wyznają i co gorsze.. chcą ją wprowadzać do szkół i zmieniać prawo. Generalnie, wszystko czym się kierują to krok naprzód, aby zniszczyć dotychczasowy porządek, który prowadziłby do anarchii i generalnie do końca świata, jaki znamy my - normalni ludzie.

Może jej trochę odpierdoliło, ale jeśli orientacji seksualnej się nie wybiera i nic nie możesz poradzić na to, że cipa obrzydza cię jak heteroseksualnego mężczyznę chuj kolegi a ktoś ci wmawia, że to jest choroba czy wirus. Że takich jak ty powinno się zabijać, że bóg nienawidzi takich jak ty. Takie osoby mają nawet bardziej przejebane niż dzieci alkoholików.

A jak jeszcze urodzi się taki w katolickiej rodzinie to wypierdolą go domu, za coś czego nie może w sobie zmienić (tak jak koloru oczu czy skóry).

Co do edukacji seksualnej to właśnie nie każdy ma normalnych rodziców którzy uświadomią gówniaka do czego służy gumka i czemu leci krew z pizdy.

Ten temat jest ciągle na tapecie bo sami dajecie o to jebanie. Oni zawsze będą w mniejszości i takie skakanie po nich z pozycji silniejszego jest żałosne. A za tematem LGBT sobie Szumowscy i inne rządowe kurwiska kolejną kase na baranach robią.

Z całego serca życzę Wam drodzy konserwatyści syna geja albo córki lesbijki na których wasze wizyty w kościele i "męskie" wychowanie gówno pomoże.

Zgłoś
Hefajstos78 2020-08-28, 13:20 1
TwójMartwyBliźniak napisał/a:

W takiej sytuacji bez problemu mogę powiedzieć "pierdol się".

Dzięki, ale wolę pierdolić Twoją starą.
Zgłoś
orion123123 2020-08-30, 13:37
Fazybum napisał/a:

Doskonale cie rozumiem, jestem gejem i tez mnie to wkurwia jak ci lgbtwocy sobie na wszystko pozwalają, tym czasem ja chce po prostu życ :/
Zgłoś
karolmastermaster 2020-10-13, 22:28
offline napisał/a:

Gówno. Słowo,,normalny" to tylko klucz do wykluczenia. W czasach Casuescu to słowo było używane aby za ująć tych którzy byli przeciwni władzy, w zakładach psychiatrycznych. To słowo normalny jest nienormalne służy tylko gówno-ludziom do podporządkowania innych wobec siebie. Za każdym razem gdy używasz tego słowa narzucasz coś. Dotychczasowy porządek? Uważasz się za porządnego człowieka? Gówno, nie ma czegoś takiego. Nie ma systemu który byłby idealny, każdy porządek świata upada. To też przygotuj się na to że twój syn oznajmi ci że jest gejem. Serdeczny chuj wam dupe

offline napisał/a:

Gówno. Słowo,,normalny" to tylko klucz do wykluczenia. W czasach Casuescu to słowo było używane aby za ująć tych którzy byli przeciwni władzy, w zakładach psychiatrycznych. To słowo normalny jest nienormalne służy tylko gówno-ludziom do podporządkowania innych wobec siebie. Za każdym razem gdy używasz tego słowa narzucasz coś. Dotychczasowy porządek? Uważasz się za porządnego człowieka? Gówno, nie ma czegoś takiego. Nie ma systemu który byłby idealny, każdy porządek świata upada. To też przygotuj się na to że twój syn oznajmi ci że jest gejem. Serdeczny chuj wam dupe
Zgłoś
t................0 2021-08-01, 17:58
offline napisał/a:

I jak widzicie - wcale nie chodzi tutaj o ludzi

Widzimy? Na podstawie JEDENEJ sytuacji?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem