📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Matuus napisał/a:
Trzeba być burakiem aby nie ustąpić miejsca starszej osobie, nawet bez pytania. Pamiętam swoją babuchne i dziadka, nie uczyli mnie aby szanować starszych ludzi. Oni po prostu na niego zasłużyli.
Właśnie o to chodzi, trzeba sobie na szacunek zasłużyć. Sam wiek nie jest zasługą. Wręcz przeciwnie, ci którzy jako młodzi byli skurwieni, na starość są jeszcze większymi chamami.
Wiadomo, jak babka wygląda na schorowaną, zmęczoną i naprawdę "podeszłą" to nie ma nawet pytania by ustąpić. Niestety na ogół to stare kurwy, które mają siłę cały dzień biegać po bazarach, obgadywać ludzi, drzeć mordy i dzwonić na policję, a po przychodniach łażą, żeby zebrać więcej plotek i się nie nudzić. W dodatku przeważnie to są utuczone jak świnie i się nie dziwię, że łapią choroby. To one tworzą tłok w komunikacji miejskiej, to one niepotrzebne kolejki robią w przychodniach, w większości przypadków dzwonią po pogotowie codziennie, żeby zwrócić na siebie uwagę (bo rodzina je olała, na pewno nie bez powodu). Wracając do autobusów: Jak już same zajmą miejsce to na drugi fotel muszą postawić swoje torby bazarowe i o innych nie myślą. Bo inni nie są zmęczeni szkołą/pracą oczywiście.
Ech...Jak ja nie lubię tych moherowych raszpli
PS: Zresztą, ja od wieków nie jeżdżę autobusem. Nie po to płacę za bilet jak inni, żeby godzinę stać, bo oczywiście nie ma mowy, żeby nie trzeba było by ustępować (bo 90% osób w autobusach to właśnie staruszki).
No i bardzo dobre rozwiązanie, zaradna babiczka, nie pierdoli jak to ciężko na świecie, ludzie kurwy a młodzież zjebana, tylko wzięła miejscówkę, której nikt nie zajmie
Krzesło krzesłem, ale nawet by się nie zorientowała jakby ją ktoś skroił
Jak można być tak nie wychowanym, żeby nie ustąpić starszej osobie? Jak można się tym jeszcze chwalić, moralność bolszewickiego rewolucjonisty, nienawidzącego tego co zastane. Kto was wychowywał? Ojciec do miasta na sowieckim czołgu przyjechał i pierwszy raz murowany dom zobaczył? Między świniami wam w przyczepie jeździć, a nie z ludźmi w autobusie. Przydałby się wam gówniarzerio solidny wpierdol w szkole do nauczyciela, przy wszystkich na apelu, albo kocówa w wojsku to by się przestało w dupach przewracać.
@ap
"Skąd: Wieś"
Widac po poście. Wieśniactwo, sloma z butow i katolstwo. Nie rozumiesz czegos? Ić sie pomotlić. To lepsze od wiedzy przeciez.
"Skąd: Wieś"
Widac po poście. Wieśniactwo, sloma z butow i katolstwo. Nie rozumiesz czegos? Ić sie pomotlić. To lepsze od wiedzy przeciez.
Ale to baby z wiekszych miast typu Krakow czy Warszawa maja taki tupet i chamstwo wrodzone, zauwazcie. Ludzie ze wsi sa duzo skromniejsi, a i poglady na mlodziez maja zupelnie inna niz te stare kurwy co to zapomnialy jak mlode byly. Jechalem kiedys tramwajem z babciami typowo przyjezdnymi, nie wiem na wycieczce w Krakowie pierwszy raz byly czy cos. Weszly, nikogo o miejsce nie pytaly, ktos im ustapil miejsca to prawie mu raczki calowaly. Cwaniary z wiekszych miast to tylko kurwic na mlodych potrafia, ciekaw jestem co o wlasnych wnukach mysla. Wypierdolic takie do domu starcow i niech zdychaja same, ciekawe kto im pieluchy zmienia jak sraja pod siebie, bo wydaje mi sie ze wlasnie te mlode pielegniareczki na ktore tak kurwia przez caly okres starosci.
Gharotief, Hmm... Te konto wg nowych zasad regulaminu powinno być usunięte i to natychmiastowo..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów