Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:24
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maniecky 2024-12-12, 16:25 1
Co ta ulana swinia odpierdala z ta butelka wody i quadem? Utopilblym chuja za sam glupi ryj
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-12, 16:35 1
No wygląda jak taka typowa szmata, dobrze się więc podsumowała
Zgłoś
tigertm 2024-12-12, 16:40
spokojnie jeszcze do okna życia się zmieści
Zgłoś
Jim_Carrey 2024-12-12, 16:41
Maniecky napisał/a:

Co ta ulana swinia odpierdala z ta butelka wody i quadem? Utopilblym chuja za sam glupi ryj

Ulance tak mają 😁
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-12, 17:14
Kriski napisał/a:

Przecież wuefista to nie nauczyciel, to pasożyt.

Ty tak serio, czy po prostu starą ulaną biedną umysłowo pizdą jesteś, której zostało w piwnicy walenie konia pod obrazek Bandery?
Zgłoś
Nome 2024-12-12, 17:41 2
ja zawsze podziwiam rodziców, którzy tak odnoszą się do swoich dzieci, kompletnie zapominają, że te dzieci przecież urosną i dorosłe będą się tak samo odzywać do swoich rodziców, jak rodzice kiedyś do nich... jak słyszę, jak rodzice się skarżą, że ich dzieci nie szanują, to jakoś nie potrafię im współczuć
Zgłoś
Kriski 2024-12-12, 17:51
ShepardR34 napisał/a:

Ty tak serio, czy po prostu starą ulaną biedną umysłowo pizdą jesteś, której zostało w piwnicy walenie konia pod obrazek Bandery?

Wiesz małpi wnuczku, że mierzenie każdego własną miarą, jest oznaką prostactwa?
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-12, 18:16 1
Kriski napisał/a:

Wiesz małpi wnuczku, że mierzenie każdego własną miarą, jest oznaką prostactwa?

Banderowski wnuczku, do Polaka to ty możesz tylko z pozycji psa co najwyżej. Jak tak srasz się na wojnę z Ruskim to sam w swoim prostym umyśle powinieneś chwalić jak Azov kulturę fizyczną, toć na froncie trzeba też biegać, w mordę walić, dźwigać żelastwo i drona rozpierdolić jak ktoś rzuca AK-47 na dziesiątki metrów. Gdy cały świat i dzieci przypominają serdelki nazywać nauczycieli wf pasożytem, może tylko prosty tłuk.
Zgłoś
Kriski 2024-12-12, 18:22
ShepardR34 napisał/a:

Banderowski wnuczku, do Polaka to ty możesz tylko z pozycji psa co najwyżej. Jak tak srasz się na wojnę z Ruskim to sam w swoim prostym umyśle powinieneś chwalić jak Azov kulturę fizyczną, toć na froncie trzeba też biegać, w mordę walić, dźwigać żelastwo i drona rozpierdolić jak ktoś rzuca AK-47 na dziesiątki metrów. Gdy cały świat i dzieci przypominają serdelki nazywać nauczycieli wf pasożytem, może tylko prosty tłuk.

U mnie na AGH mówiło się że jak ktoś nie chce pracować fizycznie to zostaje polonistą. Jak nie chce pracować i uczyć zostaje wuefistą.
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-12, 18:34
Kriski napisał/a:

U mnie na AGH mówiło się że jak ktoś nie chce pracować fizycznie to zostaje polonistą. Jak nie chce pracować i uczyć zostaje wuefistą.

A ty widzisz otyłość na świecie i w Polsce, że rośnie pokolenie kalek. Że w przyszłości służba zdrowia zdechnie przez te ulane wieprzki. Widzisz jak wyglądają żołnierze czy policja u nas. Ja akurat się tu nie będę chwalił wykształceniem, ale wyzwaniem jest zabrać dzieciom telefony i kazać się ruszać bo sport też kształtuje charakter, odciąga od picia, palenia czy ćpania.
Zgłoś
Kriski 2024-12-12, 18:45
A co mnie obchodzi otyłość jakiś obcych smarkaczy?
Od tego są rodzice i wychowawcy.
Jeśli jedni i drudzy współpracują żeby ich dzieci zeszły przedwcześnie na zawał to ich problem.
Ja o swoje zadbałem i nie martwi mnie ich stan zdrowia na dzień dzisiejszy.
Zgłoś
Sztruks 2024-12-12, 18:58 2
Co tu dużo komentować?

Zgłoś
Pumbazizko 2024-12-12, 19:14 1
To nie jest przypadkiem tak, że ona nazywając swojego syna skurwysynem wyzywa siebie XD..
Zgłoś
Speedpl 2024-12-12, 19:19 2
Syn z kurwy więc sama sobie dojebala. Gratulacje
Zgłoś
sudo_su 2024-12-12, 19:48 2
Kici-Kici napisał/a:

Na pewno nie jako nauczyciel języka polskiego.

On zapomniał dodać "się". Miało być: "Uczyłem się prawie 10 lat w szkole podstawowej "
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem