Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ta ulana swinia odpierdala z ta butelka wody i quadem? Utopilblym chuja za sam glupi ryj
Ulance tak mają 😁
Przecież wuefista to nie nauczyciel, to pasożyt.
Ty tak serio, czy po prostu starą ulaną biedną umysłowo pizdą jesteś, której zostało w piwnicy walenie konia pod obrazek Bandery?
Ty tak serio, czy po prostu starą ulaną biedną umysłowo pizdą jesteś, której zostało w piwnicy walenie konia pod obrazek Bandery?
Wiesz małpi wnuczku, że mierzenie każdego własną miarą, jest oznaką prostactwa?
Wiesz małpi wnuczku, że mierzenie każdego własną miarą, jest oznaką prostactwa?
Banderowski wnuczku, do Polaka to ty możesz tylko z pozycji psa co najwyżej. Jak tak srasz się na wojnę z Ruskim to sam w swoim prostym umyśle powinieneś chwalić jak Azov kulturę fizyczną, toć na froncie trzeba też biegać, w mordę walić, dźwigać żelastwo i drona rozpierdolić jak ktoś rzuca AK-47 na dziesiątki metrów. Gdy cały świat i dzieci przypominają serdelki nazywać nauczycieli wf pasożytem, może tylko prosty tłuk.
Banderowski wnuczku, do Polaka to ty możesz tylko z pozycji psa co najwyżej. Jak tak srasz się na wojnę z Ruskim to sam w swoim prostym umyśle powinieneś chwalić jak Azov kulturę fizyczną, toć na froncie trzeba też biegać, w mordę walić, dźwigać żelastwo i drona rozpierdolić jak ktoś rzuca AK-47 na dziesiątki metrów. Gdy cały świat i dzieci przypominają serdelki nazywać nauczycieli wf pasożytem, może tylko prosty tłuk.
U mnie na AGH mówiło się że jak ktoś nie chce pracować fizycznie to zostaje polonistą. Jak nie chce pracować i uczyć zostaje wuefistą.
U mnie na AGH mówiło się że jak ktoś nie chce pracować fizycznie to zostaje polonistą. Jak nie chce pracować i uczyć zostaje wuefistą.
A ty widzisz otyłość na świecie i w Polsce, że rośnie pokolenie kalek. Że w przyszłości służba zdrowia zdechnie przez te ulane wieprzki. Widzisz jak wyglądają żołnierze czy policja u nas. Ja akurat się tu nie będę chwalił wykształceniem, ale wyzwaniem jest zabrać dzieciom telefony i kazać się ruszać bo sport też kształtuje charakter, odciąga od picia, palenia czy ćpania.
Od tego są rodzice i wychowawcy.
Jeśli jedni i drudzy współpracują żeby ich dzieci zeszły przedwcześnie na zawał to ich problem.
Ja o swoje zadbałem i nie martwi mnie ich stan zdrowia na dzień dzisiejszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów