Samuraj Jack, jedna z ulubionych kreskówek mojego dzieciństwa, a tym samym jedno z lepszych dzieł emitowanych na CN
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@Lares86
A ja wychodziłem na dwór i to było o wiele lepsze niż siedzenie w domu. Nie pobijesz.
A ja wychodziłem na dwór i to było o wiele lepsze niż siedzenie w domu. Nie pobijesz.
Polnischefuhrer napisał/a:
W tym roku ma wyjść kolejny sezon
Oderwali Tartakovsky'ego od robienia gówna i wreszcie zajął się dobrymi kreskówkami. Finansuje to [adult swim], więc nie spodziewam się syfu.
Kurwa sentymentalnie się zrobiło, pamiętam jak się wkurwiałem gdy mój dostawca TV zmienił CN na jebane Fox Kids, to był koniec mojego dzieciństwa
Co do samych kreskówek z tamtego okresu, zdecydowanie Chojrak tchórzliwy pies dla mnie numer jeden, choć też lubiłem bliźniaków Crump, a z tych kreskówek co leciały bodajże o 20(?) to właśnie Samuraj Jack wymiatał, a później CN miało przerwę w nadawaniu aż do 5/6 rano o ile mnie pamięć nie myli (mówię o polskim cn)
Co do samych kreskówek z tamtego okresu, zdecydowanie Chojrak tchórzliwy pies dla mnie numer jeden, choć też lubiłem bliźniaków Crump, a z tych kreskówek co leciały bodajże o 20(?) to właśnie Samuraj Jack wymiatał, a później CN miało przerwę w nadawaniu aż do 5/6 rano o ile mnie pamięć nie myli (mówię o polskim cn)
TONAMI z xmenami
@nerusss jest taka teoria jakoby samuraj Jack to właśnie profesor z atomówek wysłany w przyszłość. Dowodem na to miałoby być chociażby to że w obu tych bajkach jest ukazane dokładnie te samo miasto, tylko że zniszczone przez upływ czasu. Po więcej odsyłam tutaj:
youtube.com/watch?v=tCdAqGTkL5g
youtube.com/watch?v=tCdAqGTkL5g
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów