Praworządni tego kraju zawsze na straży.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ohoho, obrońcy misia pandy i kotków wzięli w swe objęcia osiedlowych chlorów
Nie pierdolcie, że życie im dojebało bo mieli czas na ułożenie sobie tego życia jakoś, ja rozumiem walić alko po 2 tygodnie jak jest się młodym i ma się na to czas, pieniądze i okoliczności sprzyjają. Zawzse przychodzi jednak czas by sie ogarnąć. Sam się wyszalałem w życiu tyle, że materiału na 5 książek by uzbierał. Wszystkiego co dobre próbowałem i były czasy, że po 2 miechy się z orbity nie lądowało, ale każdy rozumny człowiek potrafi określić moment kiedy lądowanie jest potrzebne. Jeśli się tego nie potrafi ogarnąć to później zostajesz takim właśnie śmieciem, którego nawet własna rodzina się wstydzi. Do dzisiaj lubię z czasu się najebać, z czasu jebnąć kwasa i się skopcić a jednak potrafię to w jakiś magiczny sposób pogodzić z normalnym życiem nie stając się degeneratem. Sami sobie winni, nie mając szacunku do siebie nie będą mieli go u innych.
Nie pierdolcie, że życie im dojebało bo mieli czas na ułożenie sobie tego życia jakoś, ja rozumiem walić alko po 2 tygodnie jak jest się młodym i ma się na to czas, pieniądze i okoliczności sprzyjają. Zawzse przychodzi jednak czas by sie ogarnąć. Sam się wyszalałem w życiu tyle, że materiału na 5 książek by uzbierał. Wszystkiego co dobre próbowałem i były czasy, że po 2 miechy się z orbity nie lądowało, ale każdy rozumny człowiek potrafi określić moment kiedy lądowanie jest potrzebne. Jeśli się tego nie potrafi ogarnąć to później zostajesz takim właśnie śmieciem, którego nawet własna rodzina się wstydzi. Do dzisiaj lubię z czasu się najebać, z czasu jebnąć kwasa i się skopcić a jednak potrafię to w jakiś magiczny sposób pogodzić z normalnym życiem nie stając się degeneratem. Sami sobie winni, nie mając szacunku do siebie nie będą mieli go u innych.
Na osiedlu na którym się wychowałem był pewien bezdomny pijaczek, tak się składało że dziadek mojej koleżanki. Facet po przejściach "zawodowych" ponieważ był żołnierzem całe życie. Psychicznie nie wytrzymał i postanowił sam odejść od rodziny, żony itd. Zamieszkał na działkach i niestety strasznie małolaci sobie z niego jaj robili. Przez lata to narastało i pewnego dnia, bez żartów, dziadek zrobił sobie procę i zaczął polować na małolatów chodzących po działkach. Strzelał w tył głowy, wciągał na teren swojej działki i deflorował analnie swoje ofiary. Wykorzystywał swoje ofiary dzięki wojskowym umiejętnościom kamuflażu oraz uzupełnianiu siły organizmu jabolami Komandos. Po latach takiego życia odnalazł godnego następcę i przekazał mu swoje tajemnice. Dziś sam jestem dziadkiem...i niech Norbi uważa na siebie...znajdę i zgwałcę...ku pamięci działkowego gwałciciela.
Pokaz slajdów z lektorem.
uwaga.tvn.pl/9509,news,,kim_sa_dzeyson_i_norbi,reportaz.html tu macie przedstawione kim jest norbi...
ORZEEEEŁ !! ORZEEEEEŁ ! dostawa cebularzu i paprykarzu przyszła. ORZEEEŁ
@Psychiczny - i ofc waść chuja wiesz a się wypowiadasz tak się składa, że ten który to nagrywał pomógł jednemu z żuli który był naprawdę w marnej sytuacji
Kozakoff napisał/a:
Rozumiem, że to może śmieszyć, jak pierwszy raz zobaczyłem oczy kobry to też się uśmiałem, chuj tam w końcu to tylko jeden żul. Kurwa ale ile można, który baran myśli, że takiego żula życie rozpieściło? A typ znajdzie beja, włączy kamerkę, popierdoli jakieś bzdury i zadowolony z siebie bo ludzie w internecie się ucieszą. Wielki twardziel bo podejdzie do schorowanego, starego chlora i wszystko mu wolno. Była niedawno tutaj taka wrzuta o pijaczynie, który się np. na budynek po kratownicy wjebywał (nie pamiętam tytułu). Do takiego by podszedł cwaniaczek, tak by po ryju dostał, że by go matka nie poznała.
starego schorowanego, hahahaha wiedziałem, że zaraz zlecą się obrońcy zwierząt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów