📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
koleś, który to pisał pewnie chciał znacznie zwiększyć poziom windowsowego sapera, ale niestety z gry logicznej zrobił zwykłą zgadywankę
strasznie nieczytelne to to, a sapery to nie takie złe gry, trza załapać o co w nich chodzi i są całkiem spoko
Napisze ktoś instrukcje do sapera ?? Nigdy nie ogarniałem o co tam chodzi.
A masz może kostkę Rubika w wersji 2D?
Saper, instrukcja w skrócie:
Każda liczba oznacza ilość min przylegających do kostki na której się ona znajduje.
Jak się ogarnie to przyjemny zabijacz czasu kiedy się jedzie pociągiem albo coś.
Każda liczba oznacza ilość min przylegających do kostki na której się ona znajduje.
Jak się ogarnie to przyjemny zabijacz czasu kiedy się jedzie pociągiem albo coś.
Wywala Operę 12.16 64bit. do pulpitu pod Win7 64.
Nie za często ale wywala. Zwłaszcza przy okręcaniu bryły.
Nie za często ale wywala. Zwłaszcza przy okręcaniu bryły.
chuj z cyckami, mam sapera 3d!! dzięki!
edit; to gówno ma błędy :/
edit; to gówno ma błędy :/
Pierwsze podejście 6:36 na easy.
Gra troszkę się zacina przy obracaniu kostki.
Pierwsze podejście 6:36 na easy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów