W 2017 zastosowałem ten ucisk na wigilii firmowej. Koleś z Warszawy świrował w Poznaniu. Bałem się o jego życie i na dusiłem na obie aorty, usnął aż miło, ale wpierdolu nie dostal.
Tylko na dwie aorty? Mało coś
W 2017 zastosowałem ten ucisk na wigilii firmowej. Koleś z Warszawy świrował w Poznaniu. Bałem się o jego życie i na dusiłem na obie aorty, usnął aż miło, ale wpierdolu nie dostal.
Tylko na dwie aorty? Mało coś
jebłem
choć w sumie może nadusił też na swoją aortę, nigdy nic nie wiadomo
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęW 2017 zastosowałem ten ucisk na wigilii firmowej. Koleś z Warszawy świrował w Poznaniu. Bałem się o jego życie i na dusiłem na obie aorty, usnął aż miło, ale wpie**olu nie dostal.
Obie aorty powiadasz.....
A następnie odleciałeś na swoim skrzydlatym pegazie w kierunku zachodzącego słońca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów