📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jak rozklada ten pyszczek to wyglada jak cipa, wie ktos gdzie mozna kupic taka rybke ?
ps. nie mam dziewczyny
ps. nie mam dziewczyny
o, mój rozmiar
me vs nublet napisał/a:
jak rozklada ten pyszczek to wyglada jak cipa, wie ktos gdzie mozna kupic taka rybke ?
ps. nie mam dziewczyny
Kup sobie kawałek słoniny, taniej wyjdzie
Ewolucja jest zabawna, zauważcie, że w walce z ośmiornicą takiej mordy szerokiej nie robiła tylko próbowała gryźć, zaś w czasie walki ze swoim gatunkiem tylko się mordami przepychały i nie zrobiły sobie krzywdy.
Lingu napisał/a:
Niestety ta ryba nie posiada polskiej nazwy. Jej łacińska nazwa to Neoclinus blanchardi
że co ?? to zwykłe( sadisiticus hejtus komentarus ) tak czasem wyglądają tu sprzeczki
asdasdasd
Jeden to Chujniak pospolity a drugi to pizdowaciak wielki
I pier*ole że pisze sie przez ó
I pier*ole że pisze sie przez ó
Lingu napisał/a:
Niestety ta ryba nie posiada polskiej nazwy. Jej łacińska nazwa to Neoclinus blanchardi
jak dla mnie to jej angielską nazwę można przetlumaczyć jako: uszczypliwa frędzlogłowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów